avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Casiana epure

Activitate Casiana epure

Aveți idee care este valoarea șomajului pe luna?
A fost contract pe perioada determinata pana la 31.08
Dacă am lucrat în invatamant ,pot depune pt domaj? Am rămas fără post..vechime am 16 ani .și în câte zile pot depune dosarul?
Au dreptul sa mi oprească toată suma de 4500 lei o data
Buna ziua...dacă am primit o esalonare la anaf pentru un an de zile...și nu am plătit deloc...pot plati cand îmi expira anul de esalonare
De curând s a asfaltat în comuna, toate intersecțiile au fost asfaltate, doar una nu, și e destul de mare... Este o lege care sa specifice clar ca trebuie asfaltate și intersecțiile, chiar dacă după nu se continua asfaltarea? Printr o poza s ar înțelege mai clar ceea ce întreb
Bună ziua, se mai știe ceva de legea 164 din 29 noiembrie... Când întra în vigoare? Dacă se știe ceva de normele de aplicare?
Despre masurile de aplicare, în ceea ce privește modificarea indemnizației în cazul părinților cu gemeni, legea 154/2022

Cornel Vasile a scris:

Despre ce masuri vorbiti ?

Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul părinților cu gemeni, se pare ca se votează legi, dar fără aplicare
În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației în calcul gemenilor, plus celelalte modificări, trebuiau sa între în aplicare în termen de 60 de zile. Sa înțelegem ca încă nu a întrat în vigoare!?