avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În mod normal, din câte am citit, modificarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației ...

În mod normal, din câte am citit, modificarea indemnizației în calcul gemenilor, plus celelalte modificări, trebuiau sa între în aplicare în termen de 60 de zile. Sa înțelegem ca încă nu a întrat în vigoare!?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:54, 5 Iunie 2023
Prevederile se aplică începând cu data intrării în vigoare a hotărârii Guvernului prevăzute la art. II din OUG 164/2022.

Articolul II prevede că, în termen de 60 de zile de la data intrării în vigoare a prezentei ordonanțe de urgență, Guvernul va actualiza în mod corespunzător, prin hotărâre, Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 52/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Hotărârea Guvernului pentru modificarea și completarea Normelor metodologice de aplicare a Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 111/2010 privind concediul și indemnizația lunară pentru creșterea copiilor, aprobate prin Hotărârea Guvernului nr. 52/2011 - este inca in stadiu de proiect
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul părinților ... Casiana epure Casiana epure Se mai știe ceva de masurile de aplicare în cazul părinților cu gemeni, se pare ca se votează legi, dar fără aplicare (vezi toată discuția)