avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Activitate Dragos Mateescu

Activitate Dragos Mateescu

si d-voastra cum dovediti ca acel client nu a verificat produsul? la d-voastra clientii semneaza ca au verificat produsele ceramice? Rolul certificatului de garantie este printre altele si de a-l proteja pe vanzator , de atesta ca produsul a fost verificat de vanzator si nu neaparat in prezenta cumparatorului, acesta din urma semnand pe acest certificat ca produsul este testat si este in regula.Faptul ca nu ati eliberat certificat de garantie va pune in situatia sa nu puteti dovedi ceea ce sustineti, anume ca produsul a fost verificat la cumparare si ca paguba s-a produs prin folosinta defectuoasa a cumparatorului.
Răspuns la discuția credite neachitate
daca nu aveti venituri si nici bunuri pe numele d-voastra nu are ce sa vi se intample pe moment. Bancile si recuperatorii va vor trimite plicuri poate va vor si actiona in judecata pentru recuperarea datoriilor. Insa veti fi urmarit mereu pentru aceste credite, veti fi urmarit daca va veti angaja sau daca veti achiziona bunuri.
Răspuns la discuția Iesire din indiviziune
Rapid prin intermediu instantei nu se poate. Prin instanta inseamna sa dezbateti partajul de pe urma tatalui, adica mai multe termene de judecata . Cea mai rapida cale este la notar prin buna intelegere.
Răspuns la discuția lamuriri poprire
166 ron
Răspuns la discuția facturi neachitate
sa va dea in judecata pentru recuperarea datoriilor sau sa solicite falimentul societatii.
daca nu platiti se poate porni executarea silita impotriva d-voastra, in acest caz urmand sa achitati si cheltuielile de executare. Nu exista o durata maxima de plata. Sunteti dator de la data ramanerii definitive si irevocabile a hotararii.
Contractul reprezinta titlul executoriu numai daca contine o creanta certa lichida si exigibila. Prin urmare nu-l puteti investi.
nu aveti nevoie de vanzator nicaieri. Vanzatorul trebuie sa va inmaneze certificatul de atestare fiscala. Cu acesta d-voastra va ocupati mai departe de formalitatile de inmatriculare de plata taxelor, RAR etc. Toate aceste informatii le puteti afla si la serviciul de inmatriculari de unde locuiti.
Răspuns la discuția divort
la primarie
Răspuns la discuția pensie alimentara dupa 18 ani
tatal poate fi obligat la plata pensiei de intretinere dupa ce fiul a implinit 18 ani daca se afla in continuarea studiilor. Nu este de competenta politiei sa afle locul de munca al tatalului. De regula un loc de munca respectiv contractul este inregistrat Inspectoratul teritorial de Munca. La momentul in care promovati actiunea pentru plata pensiei de intretinere, veti solicita instantei sa solicite ITM -ului relatii cu privire la locul de munca al sotului ( daca nu-l cunoasteti)