avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 805 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Noahcristi

Activitate Noahcristi

Soatia a părăsit domiciliul cu cpilul minor iar eu nu știu unde sa mutat nu îmi rapsunde la tele și într-un sms pe care mi la dat mia spus ca nu îmi da copilul pana la divort ce pot face sa imo vad copilul
Va mulțumesc pentru răspuns si a luat o casa cu chirie aproape de mama ei ,copilul este foarte atatasat de mine iar chiria unde sta zice ca are tot cei trebuie nici fata nu a mai lăsat-o la școală amndoi copii nu merg nicăieri ,gen au abandonat școală gradinuta și invocă minciuni ca ar fi răciți este o minciuna
Ia mai ieste într-un proces de custodie cu fostul
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in principiu aveti sanse sa obtineti domiciliul copilului si custodie comuna, trebuie discutate mai multe aspecte precum varsta copilului, conditiile de trai, atasamentul, educatia, etc. Ar fi bine sa nu mai asteptati totusi pentru ca cu cat trece timpul, cu atat va fi mai greu.

Bună ziua soția a plecat cu copilul la luat de la gradinita nu la lăsat sa termine grafinita a părăsit domiciliul conjugal cu copilul a plecat într-o chirie undeva la tara ai fost ne înțelegeri între noi amndoi lucram avem joburi eu ca tata am fro sanasa sa obțin custodia copiluliu copilul este atașat de amndoi dar când vb cu el pe camera îmi spui sa ma duc să-l iau și plange va mulțumesc
Bună ziua soția a părăsit domiciliul cu copilul nostru de 4 ani și acum nu ma lasă să-l vad nu îmi spune unde sta cu copilul nu am cum sa iau legătura cu ea ca ma blocat încă nu am divorțat ia muncește în ture cu părinții ei nu are o relație normala mai are un copil din prima căsătorie care se judeca pentru custodie ea acum sia luat o chirie când va începe munca nu are cu cine sa lase copii ,copii nu mai merg la școală și gradinita invoca motive ca sunt răciți far ei nu sunt nu ia lăsat sa își termine scola și gradinita va mulțumesc
Bună ziua seful de tura nu ne lasă să plecam mai devreme sa mergem la vot primul tren îl avem la ora 16 iar următorul tren îl avem la ora 20 eu trebuie sa ajung în teleorman trenul ajunge la ora 22 în gara teleorman ,ce pot face legal sa ajung la vot va mulțumesc!.
Bună ziua sa acceptat apelul victima a renunțat la plângere a recunoscut ca nu a fost adevărat ce a declarat curtea de apel anulat sentința ce trebuie sa fac sa îmi dea bratara de la picior curtea de apel trimite hotărârea judecătorească la politie?
Buna ziua da am bratara în instanta nu ma ascultat nimeni nu ma întrebat nimeni nimic tot procesul a durat cel mult 30 de secunde apelul lam făcut acum 1 luna de atunci nu ma chemat nimeni iar politia mia zis ca nu am ce cauta la munca ca încalc ordinul de protectie și imi face dosar

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Explicați aceasta situație instantei de apel,pana la judecarea acestuia discutați cu organele de politie,etc.Soluțiile se discuta cu un av angajat,e greu pe un forum ,depinde de situația dvs,ați fost prezent când s a judecat,ați explicat situația instantei de fond,aveți brățară sau doar ordinul simplu etcetc.Daca vreți soluții sunt necesare demersuri ,probatoriu pt apel pregătit etcetc.

Bună ziua soția mea își va retrage plangerea la apel dar nu ma chemat nimeni am trimis mail în prima instanta nici nu ma întrebat nici măcar absolut nimic tot procesul a durat 30 de secunde

Liliana Gradinaru a scris:

Ati facut apel de aproape o luna si nu s-a judecat? Nu ati aratat la fond ca lucrati aproape de doamna?
Ati incercat o intelegere cu doamna privind mersul la munca?

Bună ziua am ordin de protectie de 500m pe o perioada de 6 luni ,dar eu nu pot merge la munca nu sunt lăsat pentru ca locul de munca este lângă locul de munca al soției ce pot face sa merg la munca ,PS am făcut apel pe data de 28 .06.2024
Bună ziua am ordin de protecție 500 m locul de munca este lângă sotie la mai puțin de 100 de m eu nu pot merge la munca sunt pe punctul de a îmi pierde locul de munca. Am făcut apel pe data de 28.06.2024 ce pot sa fac sa pot merge la munca