avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua soția a plecat cu copilul la luat de la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua soția a plecat cu copilul la luat de la gradinita ...

Bună ziua soția a plecat cu copilul la luat de la gradinita nu la lăsat sa termine grafinita a părăsit domiciliul conjugal cu copilul a plecat într-o chirie undeva la tara ai fost ne înțelegeri între noi amndoi lucram avem joburi eu ca tata am fro sanasa sa obțin custodia copiluliu copilul este atașat de amndoi dar când vb cu el pe camera îmi spui sa ma duc să-l iau și plange va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:27, 2 Mai 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in principiu aveti sanse sa obtineti domiciliul copilului si custodie comuna, trebuie discutate mai multe aspecte precum varsta copilului, conditiile de trai, atasamentul, educatia, etc. Ar fi bine sa nu mai asteptati totusi pentru ca cu cat trece timpul, cu atat va fi mai greu.
Va mulțumesc pentru răspuns si a luat o casa cu chirie aproape de mama ei ,copilul este foarte atatasat de mine iar chiria unde sta zice ca are tot cei trebuie nici fata nu a mai lăsat-o la școală amndoi copii nu merg nicăieri ,gen au abandonat școală gradinuta și invocă minciuni ca ar fi răciți este o minciuna
Ia mai ieste într-un proces de custodie cu fostul
Madalina Pascu a scris:

Buna ziua, in principiu aveti sanse sa obtineti domiciliul copilului si custodie comuna, trebuie discutate mai multe aspecte precum varsta copilului, conditiile de trai, atasamentul, educatia, etc. Ar fi bine sa nu mai asteptati totusi pentru ca cu cat trece timpul, cu atat va fi mai greu.

Deschideți urgent doua procese.
Daca așteptări veți deveni o victimă a sistemului de drept.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, soția a părăsit domiciliul cu copilul nostru de ... Noahcristi Noahcristi Bună ziua soția a părăsit domiciliul cu copilul nostru de 4 ani și acum nu ma lasă să-l vad nu îmi spune unde sta cu copilul nu am cum sa iau legătura ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la interpol sflori sflori o mama care a abandonat caminul conjugal din Franta ,de 2 ani si jumatate,si a lasat in grija tatalui tot roman,dar cu domiciliul in Franta, un copil de 9 luni ... (vezi toată discuția)
Parasirea domiciliului conjugal de catre sotie cu act de mana semnat Dan Mihai Dan Mihai Buna seara Va rog din suflet , am si eu o problema cu Sotia de 4 saptamani a plecat de acasa , a venit mama ei sora ei , si a luato de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)