avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Activitate Raisaelena03

Activitate Raisaelena03

Bună seara! Dacă sunt în insolventa ca persoana fizica și juridica în Germania și în acest timp deschid un SRL în România este posibil ca Germania sa considere veniturile firmei la care figurez ca și Adimnistrator ca fiind și ale mele? Ce riscuri sunt în astfel de situații? Va mulțumesc!
Bună ziua ! Dacă sunt ca și persoana fizica declarat insolvent intr-o tara straina ce se poate întâmpla rău in condițiile în care dețin o firma în România fiind administrator unic! Va mulțumesc pentru un eventual răspuns!
Buna seara! Ma aflu intr-o mare problema căreia nu îi găsesc rezolvare! Problema sta în felul următor! Bunicii mei au făcut schimb de pământuri cu alte persoane prin anul 1995 cu hârtie de mână între persoane! La primărie nu se găsesc aceste pământuri nicăieri la rol bunicul ne mai reușind sa finalizeze acest proces de schimb (a decedat) însă persoanele cu care a făcut schimbul le-au trecut pe ale bunicului! Cum am putea întra în posesia acestor pământuri în condițiile în care nici acele persoane nu mai sunt în viața și moștenitori nu au succesiunea dezbătută? Mai putem face ceva...de la schimb și până în prezent noi muncim pământul însă taxele pt impozit nu au fost achitate de nimeni , ...nu știu ce este se făcut! Va mulțumesc pt eventualele răspunsuri! Primăria nu accepta acea hârtie de mână....prin urmare bunicul a rămas și fără pământul lui și fără cel cu care a făcut schimbul!????????
Bună seara! Am o nelămurire! Primarul comunei noastre susține ca indiferent dacă locuiește cineva sau nu unde este locuință se achita gunoiul pt o persoana! Care este legea unde obliga plata unui serviciu în condițiile în care nu se beneficiază! Va mulțumesc anticipat!