avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Activitate doinasmeu

Activitate doinasmeu

Am încheiat un contract de prestări serviiii vânzare bilete de călătorie şi servicii de voiaj cu servicii complete, cod CPV 63512000-1, valoarea acestuia fiind sub 20,000 ron. Întrucât contractul intră sub incidenţa art. 16 din OUG 34/2006, Anexa 2 B , potrivit ANRMAP, vreau o opinie în legătură cu Anunţul de atribuire.
În baza art. 56 alin 2 din actul normativ sus menţionat nu există obligativitatea transmiterii unui anunţ de atribuire..
Se transmite sau nu Anunţul de atribuire în SEAP, mulţumesc.
am finalizat procedura offline cu fază finala licitaţie electronică de cerere de oferte pentru vânzare bilete avion.
1. cum închei contractul, pentru ce valoare, cea iniţială estimata, 150.000 lei, potrivit caietului de sarcini, sau valoarea ofertantului câştigător, 33.000 lei, criteriul de atribuire fiind pentru pretul cel mai scazut,
2. de la buget valoarea iniţiala s-a diminuat, este sub 100.000 lei. Întrebare. care va fi pretul contractului
3. pot incheia contractul pe 1 an , până la data de 09.03.2012
mulţumesc

sunt in postura atribuirii sau anularii unui contract de achizitie publica, prin cerere de oferte, cu finalizarea raportului de achizitie publica, fara incheierea contractului, din cauza asteptarii Deciziei CNSC, ca urmare a contestatiei depuse de un operator economic.
achizia publica este de prestari servicii, furnizare bilete de avion.
ca urmare a invitatiei de participare in afara tarii un coleg trebuie sa plece urgent la o reuniune.Pot cumpara un bilet de avion prin cumparare directa sau, poate prin negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare? in ce conditii si care sunt documentele care stau la baza?
1.as putea continua sa inchei cu acelasi operator economic din 2010 contractul pentru furnizare de servicii internet ? acesta s-a dovedit un operator economic f. serios. Ma intereseaza prevederea legala din oug 34/2006.
este vorba de cumparare directa.
2. sau trebuie sa am cel putin trei oferte si sa aleg operatorul economic care are pretul cel mai scazut?
3. unde scrie ca o institutie publica trebuie sa incheie contracte anual? in legea 500/2002 privind finantele publice?
tatal meu a fost colonel in MApN. In luna decembrie 2010 a primit de la centul militar al sectorului 1 Adeverinta privind veniturile realizate, lipsindu-i 3(trei) ani de vechime Am facut obiectiuni printr-o cerere catre centru militar sector 1 asupra perioadei neidentificate, urmand ca ulterior sa primesc raspuns.
Intrebare: pot in acelasi timp sa contest si Adeverinta? si unde? mentionez ca nu s-a primit Decizie de recalculare a pensiei, dar in ianuarie 2011 a primit talonul de pensie , aceasta fiind redusa cu 5 milioane, lei vechi.
o institutie publica, bugetara, poate achizitiona calculatoare, laptopuri in 2011?
multumesc, am verificat in legea 51/1995, aveti dreptate.
un consilier juridic cu vechime in specialitate de peste 10 ani e obligat sa sustina examen pentru intrarea in barou?
care este temeiul legal in care o institutie publica cu cont la trezorerie poate face plata unor taxe anuale reprezentand cotizatii catre unele organisme internationale?
lucrez intr-o institutie publica si trebuie sa aplicam ordinul MFP nr. 946/2005 pentru aprobarea codului intern cuprinzand standarde de management/control intern la entitatile publice si pentru dezvoltarea sistemelor de control managerial.
intrebare: procedurile interne se fac pe fiecare tip de activitate din cadrul compartimentelor ale unei cadrul institutii publice?
se completeaza tabelele din cuprinsul anexei nr. 2 din ordinul sus numit?
as dori un model, pentru functia de consilier juridic, dupa care sa ma ghidez.
Va multumesc, cu stima sabina pop.