avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice cumpcumparare directa sau negociere, avand o procedura ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

cumpcumparare directa sau negociere, avand o procedura nefinalizata printr-un contract

sunt in postura atribuirii sau anularii unui contract de achizitie publica, prin cerere de oferte, cu finalizarea raportului de achizitie publica, fara incheierea contractului, din cauza asteptarii Deciziei CNSC, ca urmare a contestatiei depuse de un operator economic.
achizia publica este de prestari servicii, furnizare bilete de avion.
ca urmare a invitatiei de participare in afara tarii un coleg trebuie sa plece urgent la o reuniune.Pot cumpara un bilet de avion prin cumparare directa sau, poate prin negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare? in ce conditii si care sunt documentele care stau la baza?
Cel mai recent răspuns: artgon , utilizator 20:10, 20 Februarie 2011
negociere cf. art. 122 litera c din OUG 34/2006:
"c)ca o măsură strict necesară, atunci când perioadele de aplicare a licitaţiei deschise, a licitaţiei restrânse, a negocierii cu publicarea prealabilă a unui anunţ de participare sau a cererii de oferte nu pot fi respectate din motive de extremă urgenţă, determinate de evenimente imprevizibile şi care nu se datorează sub nicio formă unei acţiuni sau inacţiuni a autorităţii contractante. ...."
Documente: nota justificativa alegere procedura, fisa de date, caiet de asrcini, invitatii de participare.
Recomandabil ca la negociere sa invitati toti ofertantii ce au depus oferte admisibile la procedura pe care o aveti contestata.

La baza notei justificative se anexeaza o copie a raportului procedurii contestate, copie a contestatiei si binenteles, referatul de necesitate pentru biletul/biletele de avion pe care le achizitionati.
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2011
artgon, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice FLORIANMATEI FLORIANMATEI In cazul achizitiei de bunuri, cand se intocmeste nota justificativa ? (vezi toată discuția)
Suplimentare valoare contract achizitie publica mefistos mefistos Imi puteti spune va rog in ce conditii se poate suplimenta valoarea si termenul unui contract de achizitie servicii? In data de 2006 o societate comerciala ... (vezi toată discuția)