avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Fane_sinaia@yahoo.com

Activitate Fane_sinaia@yahoo.com

Buna ziua Am facut toate demersurile de constatare ( pv,poze,etc) masina am duso in service pentru constatare si mi-au spus sa astept raspunsul lor dar a trecut 4 luni .
Eu in luna martie am vadut masina avariata ca nu aveam cu ce ma deplasa la servici si mi-am cumparat o alta masina .
Mai pot beneficia de plata de la firma asiguratorie pentru paguba masini vandute

Mihail Croitoru a scris:

In primul rand trebuia să se facă constatarea (pv, poze, etc) apoi mașina trebuia să ajungă într-un service pe baza documentelor emise de asigurător, apoi să se facă decontul și dvs să primiți mașina reparată.
Ar trebui să insistați să se întâmple toate aceste etape. Puteți să formulați o notificare prin avocat către firma de asigurări pentru a se stabili care este problema. Dacă nici după notificare nu se întâmplă nimic, sunt și alte căi legale pentru obținerea despăgubirilor.

Buna seara sunt din orasul Sinaia jud Prahova .
Doresc si eu o informatie despre un dosar de dauna .
Am fost implicat intru-un accident in luna Ianuarie doar cu daune materiale la care am fost pagubit dar cei de la asigurari nici in momentul de fata nu ma despagubit .
Mentionez faptul ca cei de la dauna au spus ca investigheaza dosarul dar la telefon si la email nu raspunde .
Din ianuarie pana in Aprilie stau cu masina avariata .
Ce pot face in continuare .
Buna seara
Eu lucrez la un patron sofer pe o basculata de 30 tone .
Intr-o seara patronul m-a trimis s-a descarc o masina plina cu pamant la o locatie eu l-am pus in tema pe seful meu ca zona este periculoasa iar acesta mia raspuns ca este ok sa ma duc sa descarc masina .
Am ajuns la locatie si am inceput sa basculez pamantul si ma-m rasturnat cu masina m-am lovit m-am taiat in geamul care sa spart .seful a spus sa nu anunt pe nimeni ca este accident de munca .
Acum seful nu vrea sa mai imi dea salariul vrea sa muncesc sa ii repar masina care costa 80000 lei ce pot face pot sa imi dau demisea .
Va rog sa m-a ajutati ce pot face in aceasta situatie .
Buna ziua ,
Revin cu o intrebare copii unui revolutionar cu drepturi depline au dreptul la pensia de urmas dupa moartea acestuia .
Buna ziua .
Parinti mei mi-au loat copilul in intretinere deoarece eu aveam 16 ani cand am nascut .
Acum 3 luni parintii au decedat iar copilul meu are acum 14 ani are dreptul la pensia de mostenitor dupa moartea lor .

Buna ziua,
IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII PENTRU NEINSCRIERE LA TIMP.
AM DEPUS ACTELE PENTRU INSCRIEREA MASINII PE NUMELE MEU SI AM AFLAT CA MASINA ARE SECHESTRU .
CUM PROCEDEZ PENTRU INSCRIERE .

Buna ziua,
IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII PENTRU NEINSCRIERE LA TIMP.
AM DEPUS ACTELE PENTRU INSCRIEREA MASINII PE NUMELE MEU SI AM AFLAT CA MASINA ARE SECHESTRU .
CUM PROCEDEZ PENTRU INSCRIERE .