Buna ziua,
IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII PENTRU NEINSCRIERE LA TIMP.
AM DEPUS ACTELE PENTRU INSCRIEREA MASINII PE NUMELE MEU SI AM AFLAT CA MASINA ARE SECHESTRU .
CUM PROCEDEZ PENTRU INSCRIERE .
Trebuie ridicat sechestrul. Luați legătura cu executorul judecătoresc care a instituit sechestrul. Dacă suma nu este mare, aveți opțiunea de a achita chiar dvs creanța.
Este culpa dv ca din anul 2022 nu ati inteles sa finalizati procedura de inmatriculare vehicul
Pentru inmatriculare vehicul pe numele dv este necesar sa clarificati problema sechestrului asiguratoriu
Daca vanzatorul a prezentat certificat fiscal rezulta ca acesta la momentul instrainarii nu a avut interdictie si probabil dupa instrainare a realizat si radierea auto
Asigurarea masinii pe numele cui este incheiata ?
Buna ziua,
IN ANUL 2022 AM CUMPARAT UN AUDI A 8 CU ACTE VALABILE MI-A OFERIT SI FISCALUL IAR ACUM O LUNA M-A OPRIT POLITIA SI MI SA RETINUT TALONUL MASINII PENTRU NEINSCRIERE LA TIMP.
AM DEPUS ACTELE PENTRU INSCRIEREA MASINII PE NUMELE MEU SI AM AFLAT CA MASINA ARE SECHESTRU .
CUM PROCEDEZ PENTRU INSCRIERE .
Impozit auto 2010
bnlarts
buna ziua.am si eu o nelamurire.dupa cat timp se pune sechestru pe un bun mobil?de exemplu nu am platit anul acesta impozitul pe autoturism.am doar doua masini ... (vezi toată discuția)