Concediu fără plată
Bună ziua! Sunt profesor titular și am o vechime de 32 ani în învățămănt. Doresc să îmi iau concediu fără plată din 8.09.2025 până în 30.06.2026. Apoi o altă perioadă de concediu fără plată din 8.09.2026 până în 30.06.2027. Doresc să știu dacă am voie, respectându-se perioadele respective. Cum trebuie să procedez cu cererile de concediu, le depun pe ambele o singură dată? Mulțumesc
Si perioada respectiva va fi adaugata la vechimea in munca? Cat ar costa un an prin incheierea unui contract cu Casa de Pensii, orientativ? Va multumesc!
Buna seara! Doresc sa intru in concediu fara plata din 1.09,2025 pana in 30.06.2027. Urmeaza sa ies in pensie in 1.11.2027. Cum ma afecteaza perioada respectiva la pensie? Multumesc
Trecere imobil
Buna ziua! Mama mea a decedat anul trecut si doresc sa trec casa si pamantul pe numele meu. Mentionez ca sunt unica fiica si tatal meu traieste. Doresc sa fac acest lucru pentru ca numele ei figureaza in toate documentele cadastrale si de plati ale impozitelor. Multumesc pentru raspuns