avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1223 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt născută in 5.01.1965 și la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt născută in 5.01.1965 și la 1.11.2023 am acumulat ...

Bună ziua! Sunt născută in 5.01.1965 și la 1.11.2023 am acumulat 29 ani vechime. Pot depune dosar pentru pensionare anticipata? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Ionela L. , utilizator 11:05, 15 Octombrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ..va trebuie un stagiul complet de cotizare pentru pensionare anticipata de 42 ani.
42 de ani?! Mult! Dar pentru pensie anticipată parțială?! Chiar vreau să ies intr-o pensie, ceva .... și cu diminuare ...
acest răspuns util
Va trebuie un stagiul de cotizare pentru pensionare anticipata partiala de peste 34 ani.
acest răspuns util
Ianuarie 1965 Octombrie 2027 62/9 34/0
Anexa 5 va da raspunsul.
34 ani pentru pensie anticipata partiala,fara stagiul similat(cursuri un iversitare de zi, pensie de invaliditae).
42 ani (34+8) pentru pensie anticipata.
MUlțumesc! Aș putea să imi ,,cumpar,, restul anilor până la 34 și să ies în anticipată parțială?!

Alte discuții în legătură

Data iesirii la pensie ioana_paunescu ioana_paunescu Femeie, 46 ani, 30 ani munca. care este solutia pt a iesi la pensie cat mai repede? (vezi toată discuția)
Pensie anticipata fleuresdelune fleuresdelune Am 48 ani, nascuta in martie 1965 si lucrez din 1983,respectiv 30 de ani vechime fara intrerupere.Cand pot sa ma pensionez anticipat si in ce conditii? (vezi toată discuția)
Femeile născute în septembrie, 1965, ce perioadă de cotizație ... Marisescu Mariana Marisescu Mariana Femeile născute în septembrie, 1965, ce perioadă de cotizație trebuie să aibă la casa de pensii pentru pensia anticipata parțială. (vezi toată discuția)