avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1778 soluții astăzi
Forum Activitate Iana7678

Activitate Iana7678

M-am dus singură și am dat declarație ,doamna subinspector mi-a zis ca a fost recuperat prejudiciul și ca probabil va fi refuzat dosarul acum trebuie doar să aștept în funcție de ce decizie va lua procurorul

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua,
Probabil s-a deschis dosar de furt. Va trebui sa va duceti sa dati declaratie, Ar fi indicat sa mergeti cu un avocat. Exista doua posibilități: fie să se claseze dosarul, fie să-l trimită în instanță cu rechizitoriu.

Bună ziua ! Acum doi ani am sustras un produs de îmbrăcăminte dintr-un magazin fără să îmi dau seama în cabină de probă probând alte haine aveam o lenjerie care a fost pusă peste geantă și mai apoi am fost să achit dar lenjeria rămăsese în geantă nu mi-am dat seama de aceasta aceasta neavând nici etichetată cei de la magazin au zis ca am încercat să îl fur am dat declarație la poliție iar după 2 ani am fost chemată din nou pentru o declarație ,ce se poate întâmpla mai departe să fiu căutată la locul de munca sau ce sancțiuni ar urma .Multumesc!
Astea fiind etapele pentru a da sentința de condamnare?
Mulțumesc de răspuns

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Se înregistrează dosar penal și veți fi chemata la audieri.

Buna !
Sunt la prima abatere de furt ,sa întâmplat să uit in geanta un produs care nu avea eticheta ,am insistat să îl plătesc dar m-au refuzat acest lucru ,ce urmează mai departe daca mă puteți ajuta cu un răspuns