Scuzați-mă am scris în graba..sper că se înțelege cât de cât!
Nu îmi ajung 5 pagina la câte umilințe am mai fost supusă cum mia ajus copilul acolo deja ii spunea ei mama , anul acesta mia povestit fata nustiu cum de să trezit totuși că mereu ii spune că eu sunt nimic pe lângă ea și Doamne câte lucruri .. .
Când am cerut să vorbesc cu tatăl fetei pune ea mana pe telefon ..acum de când așteaptă sa fiu executată nici nu mai răspund nici unul..
Noroc ca mai vorbesc domn executor care a văzut și el situația și îmi mai transmite câte ceva ..ei se interesează în permanentă cât sa mai adunat..smd
Acum fata îmi cere un telefon scump ca tatăl ei nu ii da mai mult de 100 de euro pe tel ..
În 2022 iam luat din puținul meu unul în valoare 1700 lei..
Și tot nu au fost mulțumiți..
Sunt enorm de multe ..acum eu numai contez ce și câte spune .
Copilul meu spune lasă mama ca mai rezist 2 ani sa termin Scoala și după plec ..
As fi luat-o și acum dar nu vrea , se gândește ca repeta anul in România și vrea și ea sa termine..
Măcar bine ca s-a trezit copila dar am pierdut 5 ani..
Un pahar de vin băut după miezul nopții nu va da alcoolemie 10-12 ore mai târziu.
De ce nu ați făcut constatare amiabilă ? Poliția face întotdeauna testul de alcoolemie în aerul expirat în caz de accident.
Presupun ca nu ați solicitat probe biologice de sânge.
Credeți că veți avea șanse în instanță ?
Depuneți plângere contravențională.
Șansele sunt minime.
Faptul ca ați consumat alcool nu poate fi negat.