avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Activitate trinc_carmen

Activitate trinc_carmen

Răspuns la discuția Cartonagiu
Multumesc.
Răspuns la discuția Cartonagiu
Multumesc pentru raspuns.Din cadrul firmei nimeni nu are pregatirea necesara pentru a organiza cursuri si nici nu am gasit pe cineva care organizeaza astfel de cursuri.
Discuție Cartonagiu
Buna ziua! M-ar interesa o fisa a postului de cartonagist si daca stie cineva sa existe cursuri pentru calificarea in aceasta meserie.Pot schimba incadrarea salariatilor din muncitori necalificati in cartonagii daca nu au facut nici un curs ,doar prin vechimea in munca ?Multumesc.
Răspuns la discuția Impozitare freelancer
Nu, nu este stabilita nicio relatie contractuala. Este o intelegere "verbala", adica discut cu persoana respectiva pe facebook, dupa ce am terminat lucrarea, persoana respectiva imi vireaza suma stabilita in contul de paypal.
Daca prestez ocazional diferite servicii de graphic design si primesc plati din SUA prin paypal datorez impozit sau alte taxe in Romania?Precizez ca prestez aceste servicii pentru diverse persoane fizice ,fara contract.
Răspuns la discuția Stimulent insertie
Multumesc frumos pentru raspuns.
Daca raman in CCC pana la un an ,iar daca dupa 3 luni ma reangajez primesc stimulentul de inserie pana are copilul 2 ani ?Multumesc.
Răspuns la discuția coeficienti de ierarhizare
Am sunat azi la ITM Timisoara si nu stiau ca s-a publicat in Monitor HG 1225/14.12.2011 referitoare la salariul minim,dar sa ma lamureasca de coeficienti sau termenul de depunere REVISAL.Mi-au recomandat sa revin cu un telefon peste cateva zile.
Răspuns la discuția Modificare salariu in revisal
Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
Eu inteleg ca trebuie facuta transmisiunea azi fiind prima zi lucratoare,actul normative avand aplicabilitate de la 01.01.2012.
Răspuns la discuția coeficienti de ierarhizare
Buna ziua!
Si eu am aceeasi nelamurire.Am citit ca trebuie stabili coeficienti la nivel de unitate dar nu stiu daca este obligatoriu,corect fata de salariati asa ar trebui sa fie.