avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Activitate mihaiapostoiu

Activitate mihaiapostoiu

Răspuns la discuția citatie-plangere contraventionala
banuiesc ca da,din citatie de aceea am nevoie de raspunsul unui specialist sau avocat.Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?am nevoie de un avocat?
Răspuns la discuția citatie-plangere contraventionala
in legatura cu citatia de mai devreme ,procesul va avea loc la judecatoria Pitesti,daca imi puteti da un nume si un nr de telefon,va multumesc
am primit o citatie acasa,in legatura cu o tamponare cu masina din toamna anul trecut.sunt chemat in instanta in calitate de intervenient cu inspectoratul de politie si cu BCR asigurari iar cu Asigurarile in calitate de intimat cu plangere contraventionala.in momentul tamponarii ambele parti am mers la politie si am depus declaratii vizavi de cele intamplate,ulterior am avut castig de cauza la politie,fiind pe drumul cu prioritate.domnului fiindu-i putin avariata masina pe partea stanga la aripa.banuiesc ca vrea asigurarea la masina mea sa isi rezolve avaria,masina mea neavand nimic.ce este de facut? imi trebuie un avocat sa ma prezint la proces?va rog sa imi dati un raspuns.va multumesc
Discuție pompieri
va rog sa-mi spuneti si mie ce insemna coeficient de salarizare? lucrez la o unitate militara si sunt platit cu coficientul de 1,8.
Discuție bonuri de masa
am si eu o mica intrebare. dupa codul muncii sunt obligatorii bonurile de masa si daca da va rog sa-mi spuneti si mie legea si art. care reglementeaza acest lucru.