avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... citatie-plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

citatie-plangere contraventionala

am primit o citatie acasa,in legatura cu o tamponare cu masina din toamna anul trecut.sunt chemat in instanta in calitate de intervenient cu inspectoratul de politie si cu BCR asigurari iar cu Asigurarile in calitate de intimat cu plangere contraventionala.in momentul tamponarii ambele parti am mers la politie si am depus declaratii vizavi de cele intamplate,ulterior am avut castig de cauza la politie,fiind pe drumul cu prioritate.domnului fiindu-i putin avariata masina pe partea stanga la aripa.banuiesc ca vrea asigurarea la masina mea sa isi rezolve avaria,masina mea neavand nimic.ce este de facut? imi trebuie un avocat sa ma prezint la proces?va rog sa imi dati un raspuns.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 22:17, 26 Ianuarie 2009
In opinia mea aveti nevoie de un avocat.Daca precizati de unde sunteti pote va pot recomanda un avocat.
in legatura cu citatia de mai devreme ,procesul va avea loc la judecatoria Pitesti,daca imi puteti da un nume si un nr de telefon,va multumesc
V-am trimis un mesaj privat si astept un raspuns
Din ceea ce spuneti, am inteles ca sunt doua dosare, intr-un doasr intervenient acesta fiind in prima instanta si intr-un doar fiind intimat, intr-o cale de atac (presupun recurs). Asa este?
banuiesc ca da,din citatie de aceea am nevoie de raspunsul unui specialist sau avocat.Ce trebuie sa fac in aceasta situatie?am nevoie de un avocat?

Alte discuții în legătură

Citatie ca intervenient in proces coyotu27 coyotu27 Buna ziua, As vrea sa va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat in urmatoarea problema: Am primit acasa o citatie prin care sunt chemat in instanta in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! in cadrul unui dosar civil al carui speta este contestarea ... Marius_nus Marius_nus Buna seara! In cadrul unui dosar civil al carui speta este contestarea unui proces verbal intocmit de politia rutiera, verdictul fiind culpa comuna, rezultat ... (vezi toată discuția)
Citatie intervenient proces asigurari cocosila cocosila Buna ziua, As dori sa va rog daca ma puteti ajuta cu un sfat referitor la modul cum ar trebui sa procedez pentru rezolvarea urmatoarei probleme pe care o ... (vezi toată discuția)