Bună ziua!
Am făcut o succesiune unde s-a împărțit un teren în mod egal între 4 frați dar expertul judiciar nu a ținut cont de clădiri și a trecut prin ele. Hotărârea este definitivă, noi nu am știut ca nu se poate face cadastru. Ce as putea sa fac în situația asta? Mulțumesc!
Bună ziua!
Am purtat aparat dentar 5 ani la un cabinet, doamna doctor imi tot spunea ca totul este un regulă și că îl voi da jos cât de curând. Ma dureau dintii destul de tare și se mișcau dar doamna îmi spunea ca este normal. Fără să îi zic nimic, m-am programat la un alt medic pentru a cere o părere. Ieri am avut programarea, mi s-au făcut poze, mi-au scanat dintii și mi-au făcut radiografie. Medicul mi-a zis ca situația este foarte gravă și risc sa rămân fără dinții din față de pe ambele arcade, am mobilitate de gardul 2, iar la gradul 3 îmi cad. Doamna doctor mi-a forțat dintii pana au rămas fără os. Mi-a fost recomandat de către medic sa îmi dau aparatul jos și sa aștept 6-8 luni pentru a vedea dacă se mai reface cât de cât osul, deși dintii nu vor mai fi niciodată cum au fost la început, osul nu se va reface nici măcar 50% din 100% și este o posibilitate sa am nevoie de implanturi dacă nu se reface suficient.
Exista o modalitate de a depune o plângere împotriva doamnei doctor? Nu sunt singura "victima" a acestei doamne, merita sa ii fie închis cabinetul și sa nu mai profeseze!!
Bună ziua! Pentru bursa socială la facultate trebuie trecuți ca membrii familiei și frații mai mari care lucrează și care și-au schimbat adresa de pe C.I.? Ii trec pe declarația de venit ca membrii sau nu?
Mulțumesc anticipat!