Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua! Pentru bursa socială la facultate trebuie trecuți ...

Bună ziua! Pentru bursa socială la facultate trebuie trecuți ca membrii familiei și frații mai mari care lucrează și care și-au schimbat adresa de pe C.I.? Ii trec pe declarația de venit ca membrii sau nu?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 24 Octombrie 2024
Nu se trec ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia de impunere privind impozitul agricol Adryana01 Adryana01 Am avut nevoie de \'\'Declaratia de impunere privind impozitul agricol\'\' pentru dosar bursa sociala la facultate. 1. De unde trebuie sa ridic aceasta ... (vezi toată discuția)
Bursa socială student, parintele plătește taxe in doua tari. Michi2475 Michi2475 Buna ziua. Va rugam sa ne spuneti dacă din punct de vedere legal, băiatul nostru din România poate beneficia de bursa socială la facultate in următoarele ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala sergiu2011 sergiu2011 Salut, Vin la voi cu niste nelamuriri care imi dau mari batai de cap.Imi pun speranta ca o sa imi dati un sfat bun si ca o sa ma puteti ajutati. ... (vezi toată discuția)