avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1257 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Activitate Bogss39

Activitate Bogss39

Răspuns la discuția Amenda parcare
Am înțeles. Multumesc frumos pentru lamuriri.

latka a scris:

Nu visati, dar ati zis ca nu stati acolo, probabil au fost avize de la posta sa veniti sa semnati pentru plic, dar nu le-ati vazut, s-au ratacit etc. asa ca s-a intors plicul la expeditor. O copie a PV a ajuns la beneficiar, adica primaria si primaria vrea banii, nu se joaca. Acum sunteti anuntat prin ghiseul.ro ca aveti de platit o amenda. Ori va luati avocat si va judecati, ori platiti.

Pai si eu visez ca am luat amenda sau cum ca nu înțeleg...daca eu nu am fost anunțat sub nicio forma????

latka a scris:

Nu va vine nici un plic, trebuie ridicat cu semnatura de la posta.

Am înțeles aspectele insa nu a ajuns nicun proces verbal la domiciliu...chiar daca nu locuiesc eu acolo poștașul stie de 15 ani unde sa ducă plicurile...si nu s a schimbat poștașul ca am primit alte plicuri in toată aceasta perioada...
Multumesc pentru răspuns. O sa sun mâine si in functie de ce răspunsuri primesc o sa iti scriu pe adresa de e-mail daca nu rezolv.
Discuție Amenda parcare
Buna ziua. Am întrat pe ghișeul.ro si am găsit acolo ca am de plata o amenda pentru stationare nepermisa unde se menționează un nr de proces verbal din data de 14.04.2025, data la care eu nu eram în localitatea respectiva. Menționez ca nu am primit nici proces verbal sau vreo notificare prin posta ca as avea vreo amenda de plătit. Întrebarea mea este cum as putea sa aflu ce s a intamplat? Adică nu mi se pare normal sa nu mi se aducă la cunostinta amenda respectiva mai ales ca este la o data la care eu nici nu ma aflam în localitate.
Buna ziua. O întrebare: dacă s a dispus puterea sechestrului pe bunurile mobile si imobile în cadrul urmăririi penale, se pun sub sechestru și conturile bancare? Mulțumesc
Răspuns la discuția Montare gigacalorimetru
Mulțumesc pentru răspuns
Bună ziua! Ma puteți lămurii cu următoarea speță. La blocul unde locuiește mama mea s a decis de către administratorul de scara sa se monteze gigacalorimetre. Întrebarea mea este : este obligata mama sa monteze gigacalorimetre sau se pot monta și repartitoare de caldura (calorimetre)?
Bună ziua. Am și eu o nelămurire. Am o poprire pe cont și am avut un accident cu mașina și am decis sa îmi repar mașina singur, astfel ca am fost nevoit sa dau acel cont care are poprire pentru a mi se livra banii de la constatator pentru reparația mașinii în contul respectiv. Astăzi am fost la banca și mi s a transmis ca toți acei bani sunt opriți de către biroul de credite pentru poprirea respectiva. Întrebarea mea este urmatoarea: este legal sa oprească toată suma sau nu? Va rog sa ma ajutați cum as putea sa procedez pentru ca am nevoie de acei bani sa repar mașina. Mulțumesc anticipat!