avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Montare gigacalorimetru
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Montare gigacalorimetru

Bună ziua! Ma puteți lămurii cu următoarea speță. La blocul unde locuiește mama mea s a decis de către administratorul de scara sa se monteze gigacalorimetre. Întrebarea mea este : este obligata mama sa monteze gigacalorimetre sau se pot monta și repartitoare de caldura (calorimetre)?
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Bogss39, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogss39 , utilizator 14:49, 19 Februarie 2025
Buna ziua

Administratorul de scara nu poate decide de unul singur.

Astfel de decizii se iau in adunarea generala (AG) a asociatiei de proprietari.

Legea impune fie repartitoare, fie gigacalorimetre. Fiecare asociatie e libera sa aleaga.

Insa, daca decizia e votata in AG, aceasta este obligatorie pt toti proprietarii.
Mulțumesc pentru răspuns
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2025
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz din partea administratorului de bloc razvan0606 razvan0606 Buna ziua, Am apartamentu inchis in termopan si izolat termic, am contoare de apa si caldura, nu am pt gaze, si cu toate astea sunt obligat pe perioada ... (vezi toată discuția)
Administratorul blocului nu este de acord cu montarea repartitoarelor. anomism anomism Administratorul blocului in care locuiesc nu este de acord cu montarea repartitoarelor de caldura si nu inteleg motivul acestuia. Cf legii 121/2014 privind ... (vezi toată discuția)
Sistemul pausal cu toate ca avem repartitoare. este legal? Tina.G Tina.G Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in problema ce urmeaza sa o prezint. Sunt proprietar intr-un bloc cu 60 de apartamente. De aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)