avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Activitate ionigeo

Activitate ionigeo

Buna seara,
Sunt personal didactic auxiliar la o unitate scolara. Am primit spor de calculator 15%, iar in urma auditului a trebuit sa restitui 5% pe un an. M-am judecat cu scoala si am pierdut. Specific ca nu am platit pana acum niciun leu. Beneficiez de prevederile legii 84/2012?
Multumesc
Buna seara.
Sunt cadru didactic, absolvent USH 2009 si nu s-au eliberat diplomele. Am actionat in instanta facultatea. Din luna octombrie nu am mai fost platita ca prof. inv. primar pentru ca nu am adus diploma. Pe baza actului care dovedeste ca sunt in litigiu cu facultatea pot primi in comtinuare salariul de profesor?
Multumesc
Am fost cadru didactic auxiliar la un liceu. Mi s-a desfiintat postul si, incepand cu luna aprilie sunt somer. Tot in luna aprilie consiliul de administratie mi-a acordat calificativul Nesatisfacator. Am facut adresa catre acesta pentru a-mi da fisa de evaluare cu punctajul acordat de catre membrii CA si justificarea acestuia. Am primit un fel de ,,explicatie,,, pe baza indicatorilor stabiliti in fisa de evaluare, fara nicio dovada a punctajului acordat. Unde ma pot adresa pentru a contesta acest calificativ? In ce instanta?
Multumesc.
Discuție decizie anulata
Am fost sanctionat cu micsorarea salariului cu 1%5 pe trei luni in februarie 2009. Am actionat in instanta si am castigat anularea deciziei in luna martie 2010. Am solicitat scolii sa-mi returneze banii, dar mi s-a raspuns ca a intrat in vigoare ordonanta 18/2010. Are dreptate conducerea?
Sunt cadru didactic si nu am dat in judecata pentru a mi se da diferenta ianuarie-iunie 2007 pentru gradul I. Mai pot face acest lucru acum?
Multumesc!
Răspuns la discuția decizie concediere in instanta
Incepand cu data de ..... se desface contractul de munca ........ si subsemnatul are termen de preaviz incepand cu data de ...........
Daca am dat o declatie falsa pe propria raspundere in anul 2006 pentru a beneficia de deducere la salariu pentru anul 2006 , mai pot fi sanctionat acum?
Multumesc.
Am contestat in instanta decizia de concediere. Reprezentantul angajatorului a spus ca prin aceasta decizie nu sunt concediat ci imi este suspendat contractul de munca? Are dreptate?
A adus acum, dupa o luna si jumatate de la data deciziei,o hartie de la ITM prin care spune ca nu mai este postul. Este corecta aceasta depunere in instanta a documentului?
Multumesc.
Sunt in preaviz. Pot sa intrerup aceasta perioada cu concediu medical?
Multumesc.
Restructurarea posturilor de personal nedidactic intr-o scoala nu trebuie aprobate intai de catre ordonatorul principal de credit? Poate CA sa faca acest lucru fara avizul primariei si sa trimita statul de functii catre ISJ?