Multumesc frumos! Au venit ulterior cu un act aditional in care se specifica, ca intra in vigoare fisa postului in care imi schimba si locul si felul muncii.
Contract de munca. Bună seara! Sunt tehnician de laborator în cadrul unei universități de stat. Imi exerciții activitatea în doua laboratoare unde pregătesc materialele pentru ora de laborator. Mi s-a comunicat ca mi se schimba fisa postului unde a fost introdus paragraful urmator: im funcție de nevoile instituției îndepliniți și funcția de gestionar/magazioner. Am primit fusa postului cu acest paragraf pe care sub anumite presiuni ne-a obligat sa le semnam fiind și colegii mei în aceeași situație. Am semnat, nu ni s-a înmânat și noua un exemplar iar acum a venit momentul sa preia unul dintre noi o gestiune. Voiam sa întreb dacă este legal sa treacă în fisa postului ce doresc dansii? Ei spun ca nu ne schimba felul muncii. Mulțumesc!
Bună ziua! Poate prelua fiica mea contractul de închiriere a unui apartament de la la primărie? Eu nu mai îndeplinesc condițiile conform legii 114, sa locuiesc acolo. Fiica mea este cuprinsa in contractul de închiriere, este majora, necasatorita, nu a deținut și nu deține locuință. Va mulțumesc!
Bună seara! Stau în chirie la primărie cu contract de închiriere din 2019 dar locuiesc efectiv acolo din 1998 însă am tot fost duși cu vorba ca ne fac contract de închiriere pana in 2019. Situația a fost mai complicata fiind o locuință de serviciu pe care în 2016 a preluat-o primaria. Din 2019 locuiesc cu acte în regula conform legii 114. Bunica soțului i-a lăsat o căsuța la țară și conform legii 114 noi având locuință pe teritoriul României nu ne mai incadram sa locuim acolo. Întrebarea mea este dacă fiica mea majora, necasatorita care locuiește cu noi și are domiciliul aici poate prelua contractul de închiriere sa locuiască în continuare acolo? Va multumesc frumos!