Bună ziua! Va adresez și eu următoarea întrebare: Am fost angajat pe postul de referent cu studii medii, deși la vremea respectiva aveam studiile superioare finalizate. Acum se mai poate schimba încadrarea?
Revin cu o alta întrebare...
Dacă cea care plătește concediul medical este casa de asigurări și eu am cotizat lunar , ce contează că am schimbat angajatorul?
De la școală.... pentru ca anul acesta scolar sunt angajata a scolii...legea nu prevede ca primești cm dacă ai cotizat ultimele 6 luni? Lucrez in același domeniu., in invatamant..De ce trebuie cate 6 luni la fiecare angajator? ????
Bună ziua! Sunt profesor suplinitor, în anul scolar 2023 2024 am predat la Liceul Ltmv , iar anul acesta predau la o Școală gimnaziala. În ian 2025 mi am fracturat glezna și am întrat în concediu medical.Initial mi s a plătit concediu medical, dar acum mi se cere sa restitui banii pe motiv ca nu am cotizat 6 luni la ultimul angajator. Menționez că și anul acesta și anul trecut am avut norma întreaga și am cotizat luna de lună. De ce mi se cere sa restitui banii? Ce pot face în situația aceasta?