Filtrează articole după
Explicăm Legislația

Activitate iancusorin22

Adrian ALBU a scris:

Trimiteți totuși un înscris la instanță și cereți admiterea cererii și judecarea în lipsă,

Eu as putea sa merg dar daca o sa se amane din cauza protestului….Sper sa se poate judeca si in lipsa daca nu sunt acolo in cazul in care se amana mult si nu pot ajunge. Cererea de judecare in lipsa trebuie trimisa de un avocat?
Buna seara
Daca am o sedinta de confirmare a renuntarii la urmarirea penala pe 3 septembrie - din cauza proceselor se amana? Nu apare nimic pe portal just si nu inteleg sigur din comunicatul de la Tribunalul Bucuresti.
Totadata, am inteles ca nu este obligatoriu sa fiu prezent la sedinta - este adevarat?
Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Tocmai pt ca este vacanta judecătorească iar programul cu publicul este redus la 1,2 zile pe săptămână e posibil sa fie aglomerat.Mergeti,explicați situația și probabil se rezolva..

buna ziua,

multumesc pnetru raspuns! am fost dar mi au zis ca nu au ce sa imi dea doar sa ma prezint la termenul de pe 3 septembrie. n am inteles de ce mi au mai dat instiintarea sa ridic actele daca de fapt nu aveau nimic sa imi dea… o sa sun si maine la tribunal sa vad exact

Adrian ALBU a scris:

Le găsiți la arhivă. Mergeți fără programare și spuneți că din eroare ați făcut programare la registratură.

Multumesc mult pentru ajutor! Sper sa fie okay sa ma duc si sa spun asta, sper sa nu ma punga sa fac programare sau ceva. Am inteles ca e vacanta judecatoreasca si s ar putea sa nu fie aglomerat

Adrian ALBU a scris:

La arhivă.

Buna ziua

Multumesc pentru raspuns. Daca am primit un termen de ridicare m am gandit ca le gasesc la registratura si mi am facut programare online la tirbunal. Nu abia dupa ce trece termenul le gasesc la arhiva?
am fost chemata sa ridic actele de procedura de la tribunalul bucuresti. am vazut ca pot face programare online - trebuie sa ma duc la arhiva sau la registratura?