avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reforma fiscală 2025-2026: Ghid practic pentru noile obligații fiscale
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Am fost chemata sa ridic actele de procedura de la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Am fost chemata sa ridic actele de procedura de la tribunalul ...

am fost chemata sa ridic actele de procedura de la tribunalul bucuresti. am vazut ca pot face programare online - trebuie sa ma duc la arhiva sau la registratura?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:54, 20 August 2025
La arhivă.

Adrian ALBU a scris:

La arhivă.

Buna ziua

Multumesc pentru raspuns. Daca am primit un termen de ridicare m am gandit ca le gasesc la registratura si mi am facut programare online la tirbunal. Nu abia dupa ce trece termenul le gasesc la arhiva?
Le găsiți la arhivă. Mergeți fără programare și spuneți că din eroare ați făcut programare la registratură.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza declinata in favoarea sectiei de contencios administrativ, citatie necomunicata pana in prezent manuelaturcu manuelaturcu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati! Am un dosar pe rol incepand cu data de 13.10.2011 care initial a fost inaintat catre litigii de munca .Judecatorul a haotarat ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de copie legalizată după hotărârea judecătorească pentru reducerea numărului de zile de suspendare permis. cum o pot obține? TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare judecatoreasca si anume, am pierdut un proces in care am contestat o contraventie in care eram ... (vezi toată discuția)
Motivarea ºi comunicarea hotãrârii marusca marusca Am urmatoarea intrebare: am cistigat la fond la Tribunalul Bucuresti iar Curtea de Apel a respins recursul declarat de pirita. Motivarea recursului o voi ... (vezi toată discuția)