Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Mă tem că în situația concurenței între două căsătorii, nu scăpați de tăgada paternității. Chiar dacă veți fi măritată cu tatăl biologic la data nașterii, prezumția de paternintate nu va opera automat în favoarea acestuia când, fiind deja însărcinată, aveați un alt soț, de care nu erați încă divorțată. Prin urmare, va opera prezumția pentru cel care vă era soț la momentul probabil al concepției copilului.
Am vazut din alta postare ca nu ați divortat inca, trebuie sa grăbiți lucrurile ca sa apucați acel certificat de divorț, ca sa va puteți casatori, altfel ,va paste o tagada de paternitate. Se poate sa scapati de test adn daca el a fost închis i toate cele 9 luni de sarcină.
Dupa cum spuneti , eu inteleg ca ati deschis deja , la un notar din Iasi , procedura divortului , Asa este ? Daca da , intrebati respectivul notar daca exista o solutie in acest caz … Poate ( nu stiu daca e posibil ) , pentru o plata care sa fie adecvata ( pentru deplasare , o intreaga zi de lucru pierduta , etc. ) , notarul ar accepta o deplasare din Iasi in Bacau . Asta , daca e si legal …
Notarul competent este cel de la ultimul domiciliu comun al sotilor.