avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Activitate ramona s.

Activitate ramona s.


buna seara! multumesc pt. raspunsurile prompte pe care mi le-ati dat.as mai avea o intrebare.diverse persoane imi spun ca daca prima sarcina e la virsta de 30 ani sau dupa virsta de 30 de ani, statul iti acorda o anumita suma de bani(exceptand indemnizatia crestere copil dc.ai fost angajata 12 luni anterioare nasterii).eu personal nu cred ca exista o astel de lege.precizez ca sunt insarcinata si am 30 de ani,de aceea pt mine subiectul ar fi important. va multumesc!
va rog foarte mult! am o intrebare si nu am gasit raspuns la ea la aceleasi subiecte de pe forum. daca sunt angajata cu contract individual de munca pe perioada nelimitata din 2006 dar cu norma redusa de 2 ore /zi (societatea plateste cas pt mine), primesc indemnizatie pt. crestere copil ? (precizez ca sunt insarcinata in 5luni!) va multumesc!
care sunt documentele prevazute de reglementarile in vigoare privind transportul rutier de marfuri? mentionez ca sunt la inceput de drum, trebuie s-o iau de la o, cursul facut si stiva de legi nu ajuta prea mult iar contabila nu stie mai mult ca mine (cu toate ca foile de parcurs ar trebui atasate la actele ei lunare-am inteles din discutiile din forum). m-ar interesa actele CONCRET, care trebuie sa justifice consumul de carburant, dupa fiecare cursa, sau saptamanale, lunare, rapoarte anuale, care trebuie facute de mine ca si coordonator de transport. (un singur camion si un singur sofer-nu cred ca as avea mult de lucru). ma poate ajuta cineva si cu exemple? multumesc pt. intelegere.