avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ca si coordonator de transport ce acte trebuie sa ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ca si coordonator de transport ce acte trebuie sa intocmesc?

care sunt documentele prevazute de reglementarile in vigoare privind transportul rutier de marfuri? mentionez ca sunt la inceput de drum, trebuie s-o iau de la o, cursul facut si stiva de legi nu ajuta prea mult iar contabila nu stie mai mult ca mine (cu toate ca foile de parcurs ar trebui atasate la actele ei lunare-am inteles din discutiile din forum). m-ar interesa actele CONCRET, care trebuie sa justifice consumul de carburant, dupa fiecare cursa, sau saptamanale, lunare, rapoarte anuale, care trebuie facute de mine ca si coordonator de transport. (un singur camion si un singur sofer-nu cred ca as avea mult de lucru). ma poate ajuta cineva si cu exemple? multumesc pt. intelegere.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 00:22, 10 Februarie 2009
raspunde de : eliberarea documentelor de drum , pasapoarte , vize , asigurari , revizii , consumuri , FAZ-uri , foi de parcurs , furnizori piese de schimb , RAR , ARR, cam astea sunt responsabilitatile pe care le are un coordonator transport.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)
Foi parcurs cateldestept cateldestept Daca deducem 50% din cheltuielile auto (combustibili, piese schimb, taxe, impozite,etc) mai este obligatorie intocmirea foilor de parcurs? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pfa in devenire: pot deduce cheltuielile privind carburantul? cum evidentiez piesele de schimb in cazul prestarilor de servicii? si altele... omumaro omumaro Buna ziua, lucrez la o firma de IT. In cateva zile imi vor iesi actele pentru PFA. Ma intereseaza: 1. contractul de comodat asupra masinii personale - ... (vezi toată discuția)