avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Activitate bianca_shofro

Activitate bianca_shofro

Dl Cazacioc a inteles perfect intrebarea dvoastra si v-a raspuns clar : "E vorba de persoane care desfasoara relatii comerciale cu produse alimentare. Dumneavoastra nu desfasurati astfel de relatii?
Fabricati produse alimentare si ce faceti cu ele?Le vindeti en-gros! Cui? Unui comerciant( distribuitor) care este un intermediar, intre dvs. si vanzatorul cu amanuntul."
Deci si pt dvoastra este valabila legea, pt ca desfasurati relatii comerciale cu produse alimentare.
Răspuns la discuția imprumut cu contract notar
Si daca in data scadenta nu mai are bunuri care pot fi executate silit pur si simplu scapa sau poate face inchisoare? Chiar nu raspunde nici cum? Nu este nici o lege care sa ajute creditorii in acest caz?
Răspuns la discuția imprumut cu contract notar
Este asociat la o firma declarata falimentata, totul e gajat, si ca salariat a fost in concediu fara plata in ultima vreme. S-ar putea sa nu mai pot sa imi recuperez banii?
Răspuns la discuția imprumut cu contract notar
Multumesc de raspuns. M-am mai linistit.
Răspuns la discuția imprumut cu contract notar
M-am exprimat eu gresit. In contractul de imprumut nu s-a pus nimic garantie, eu am specificat ca toate bunurile sunt puse garantie la banci in sensul ca nu mai are ce sa vanda ca sa imi dea banii. Si atunci de ce este specificat "fara chemare in judecata"? Nu prea inteleg termenii, deaia intreb ca sa ma lamuresc. Multumesc pt raspunsuri si pt intelegere.
Buna. Am si eu o intrebare si sper din tot sufletul sa primesc raspunsul asteptat. Am dat bani imprumut unei persoane fara dobanda cu contract incheiat la notar si cu plata in 30.04.09. In contract se specifica "Subsemnatele parti contractante convenim ca debitorul sa fie de drept pus in intarziere de la data scadenta fara chemare in judecata, somatie sau orice alte formalitati din partea creditorului". Deci eu nu voi putea sa il dau in judecata daca nu imi plateste, ci sa astept sa imi dea banii? Sau cum pot sa imi recuperez banii daca nu va avea sa imi dea? Mai specific ca toate bunurile sunt puse garantie la banci. Ar fi trebuit publicat contractul in monitorul oficial ca sa aiba valoare?