avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Activitate Sorin Susca

Activitate Sorin Susca

S-ar putea sa fie o gluma proasta. O cunostinta de-a mea a primit ieri o citatie la fel , aproape identica , cu acelasi numar de dosar si acelasi MIRON ANGHEL TIBERIU in calitate de parat , la Judecatoria Sector 2,Numerele de telefon de contact difera insa grefiera este aceiasi, Sorina Matei. Curios, acelasi numar de dosar la doua instante diferite,aceiasi grefiera si la Tribunal si la Judecatorie. Sunt curios, cate persoane se intreaba la aceasta ora de ce au primit pe e-mail o citatie ?
Răspuns la discuția Fiscalitate punct de lucru
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie depusa declaratia 060 - Declaraţia de înregistrare fiscală/Declaraţia de menţiuni/Declarația de radiere pentru sediile secundare denumită în continuare declaraţie, se completează şi se depune de către contribuabilii care,potrivit Legii nr. 273/2006 privind finanţele publice locale, cu modificările şi completările ulterioare, au organizate puncte de lucru stabile cu minimum 5 angajaţi pentru respectivul punct de lucru şi au
obligaţia să solicite înregistrarea fiscală a acestora, ca plătitor de impozit pe venituri din salarii. In urma inregistrarii declaratiei 060 veti obtine cod fiscal separat pentru punctul de lucru.
Răspuns la discuția Societatate dizolvata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana la data radierii societatii veti avea calitatea de asociat , in conditiile date .
Răspuns la discuția Societatate dizolvata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Societatea la care va referiti a fost dizolvata sau radiata?
Daca procedura insolventei este in faza incipienta, administratorilor li se retrage dreptul de administrare in favoarea unui lichidator judiciar desemnat de instanta, care isi va indeplini atributiile prevazute de lege. Daca vorbim de un SRL , asociatii ( si nu actionarii) au dreptul , in cadrul procedurii , de a opune masurilor dispuse de instanta sau de lichidator formuland eventuale contestatii.
Pana la momentul in care societatea este radiata aveti calitatea de asociat .
Răspuns la discuția CONTRACT DE MUNCA
Ziua de 30 aprilie 2018 este declarata zi libera pentru salariatii din sectorul public. Da, se poate face un astfel de aranjament.
Activitatile de voluntariat nu se iau in considerare la stabilirea pensiei. Pentru acesta perioada nu aveti stagiu de cotizare.
Poate au ei ceva norme interne privitoare la valoarea avansului. Pentru onorarii minimale vedeti Ordinul 2561/2012
Executorul judecatoresc poate avea un onorariu de pana la 10% din creanta ce urmeaza a fi recuperata. La acest onorariu se adauga cheltuielile de executare . Ar fi trebuit sa primiti o detaliere a cheltuielilor executorului, iar de acolo sa va puteti edifica in legatura cu onorariul perceput si cheltuielile pe care le preconizeaza. Oricum , cheltuielile de executare o a le recuperati, in cazul in care debitorul este solvabil.
Art.39 alin.3) din Legea 188/2000 privind executorii judecatoresti prevedede: Executorii judecătoreşti nu pot condiţiona punerea în executare a hotărârilor judecătoreşti de plata anticipată a onorariului.
Insa, asa cum observati, este vorba doar de punerea in executare a hotararilor judecatoresti, nu si a altor titluri executorii.
da, se poate , eventual cu notificarea in scris a denuntarii .