avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Activitate TzAnKnA

Activitate TzAnKnA

Răspuns la discuția Pensie Alimentara !!!
Nu am nici un venit de cand este copilu nascut ! Nu am de unde sa ii dau ! Sunt si eu sub tutela parintilor. Ce sa mai fac !?

Multumesc !!!
Buna Ziua! Am o nelamurire in legatura cu un proces,care s-a incheiat in urma cu 11 luni de zile.Fosta mea concubina m-a dat in judecat pentru custodia copililui si a castigat-o pt ca nu m-am prezentat la proces deoarece eram in spital.Mi-a venit hotararea Judecatoreasca dupa procesul pe care mi l-a deschis ea si sunt obligat sa platesc pensie de intretinere la copil de 262,5RON lunar. Precizez ca eu am fost plecat in alta zona a tarii si nu am platit nimic,dupa m-am trezit cu un apel de la politia unde are ea domiciliu sa ma prezit,ulterior m-am dus la organele de politie de pe resedinta ei,unde mi-ai zis sa ii platesc din data de 16.06.2015,suna de 2885 RON,pt ca hotararea de judecata este din 2015 si am 1 an de zile. Le-am spus sa ma astepte ca nu am de unde sa dau toata suna asta de : 2885 si mi-au spus oraganele de politie ca trimit dosarul si sa ma astept la puscarie :O ? M-am am un copil de 6 luni care sta cu mine si muncesc pe unde pot si eu. Ce ma sfatuiti sa fac in legatura cu acest caz ? Multumes !? :(
am fost si eu intr`o situatie.deci la echilotest aveam 0.82,prima proba la sange 1.30 si a doua 1.15.Ma prins pe data de 22.10.2008.Am fost chemat la parchet,apoi m`am judecat.Sentinta : o luna cu suspendare -pe 2 dec 2009.Si acum ast sa treaca anul sa fac din nou scoala de soferi.Bafta!!
Răspuns la discuția recalculare alcoolemie
multumesc mult
dovada fara drept de circulatie am primit-o dupa 2 luni,nu pe loc.
adrian.posdarie a scris:

@ TzanKna

Nu exista nico sansa sa "va iasa" contraventie. Sansa ar fi fost de partea dvs daca la etilotest v-ar fi iesit o valoare de maxim 4 %0.
Fapta dvs constituie infractiunea prev. si pedepsita de art 87 din OUG 195/2002.
Faptul ca alcoolemia dvs era in scadere nu va ajuta mai deloc.

Av. Adrian Posdarie

vreau sa-mi spuneti ceva.daca nu am primit nici un proces verbal pe loc si am primit o dovada fara drept de circulatie se tine cont in instanta?se poate face ceva impotriva agentului?are voie sau este ilegal o asemenea fapta?multumesc mult!
Răspuns la discuția alcoolemie - recalculare
johnny25 a scris:

am fost depistat cu 0.42 la aparat etilotest pe 10 ianuarie, am fost la spital unde mi s-au recoltat 2 probe de sange, rezultatul a fost prima proba 1.10 si a doua 0.80 . Mi s-a intocmit dosar. Am dat o declaratie, am cerut recalcularea alcoolemiei si am platit taxa respectiva la IML. Cam ce as putea risca in cazul in care alcoolemia iese peste pragul de 0.80 si in urma recalcularii. Se poate totusi finaliza cu NUP si amenda administrativa sau risc trimitere in judecata cu condamnare si anularea permisului? De asemenea , mi-a fost retinut permisul la data respectiva si mi s-a eliberat o dovada fara drept de circulatie, exista posibilitatea obtinerii dreptului de a conduce pe perioada cercetarilor ?

cam asa am patit si eu.1.30 prima proba de sange si 1.15 a doua.cat costa recalcularea si ce trebuie sa fac ? daca esti in cazut asta spune-mi si mie te rog.
nelutu30 a scris:

salutare , oameni buni are cineva ideie cat poate sa dureze o recalculare de alcoolemie ? merg pe-a sasea luna decand stept un raspuns am si platit 510 lei desi dela politie miau spus ca dureaza intre 2-4 luni ptr cei care platesc la mine vad cau trecut aproape 6 nustiu ce sa mai zic.

unde ai platit 510 lei?sunt sanse sa-mi iasa la o contraventie daca la echilotest am avut 0.82%,iar la sange 1.30 prima faza si 1.15 a doua faza la interval de o ora.MS