avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Activitate ddana

Activitate ddana

am sustinut anul trecut examenul de licenta pentru care ni s-a cetur o taxa de 1600 lei. pt ridicarea diplomei de licenta trebuie sa platin o taxa de 500 lei. chiar daca este universitate particulara ma gandesc ca diplomele sunt date de ministerul educatiei si nu ar trebui sa coste nimic. in al doilea rand diplomele nu trebuie semnate de un rector recunoscut de minister?
Răspuns la discuția prelucrare poze
va multumesc
Discuție prelucrare poze
ca si in viata reala pe chat-uri se formeaza grupuri si bisericute. intr-o seara un grup de prieteni au iesit intr-o discoteca unde s-au intalnit cu cateva persoane din alt grup de pe chat care i-au pozat. a doua zi tot chatul vorbea despre acest eveniment + poze. a aparut si un filmulet cu pozele prelucrate si comentate care si in ziua de azi sunt date si comentate indelung pe acel chat (precizez ca pozele au fost facute in luna februarie iar comentariile nu sunt deloc placute)
ce s-ar putea face?
Răspuns la discuția factura gaz
multumsc ca mi-ati amintit.. factura vine fara stampila pe plic :((
Discuție factura gaz
de foarte mult timp primesc factra la gaz cu o intarziere de 2-3 saptamani si intotdeauna cu penalizari+restanta. nu stiu daca vi s-a intamplat si voua.. poate e o problema cu posta la mine sau cu cei care aduc facturile.. in orice caz ma deranjeaza foarte mult acest lucru.
daca vi s-a intamplat va rog sa imi spuneti cum ati procedat
va multumesc mult
Răspuns la discuția hartuire prin telefon mobil
parerea mea e sa nu vorbiti cu firma de telefonie inca. el poate schimba numarul de pe care va suna. zic sa mergeti la politie si sa formulati o plangere si dupa sa ii blocati apelurile
bunica mea este mostenitoarea acestui teren. terenul a fost luat pe vremea comunistilor iar in 1992 s-au facut demersurile pt reintrarea in posesie. primul proces a fost pierdut terenul fiind castigat de primarie. s-a facut recurs dar intre timp primaria a concesionat terenul. de atunci ne judecam cu primaria si cu concesionarul terenului
era un proces intre primarie si mostenitori la momentul cand a fost concesionat. ulterior mostenitorii au castigat procesul iar cei care au conceionat refuza sa plateasca pamantul.
Buna ziua, as avea o intrebare..
Daca nu exista o hotarare definitiva si irevocabila un pamant poate fi concesionat? :((