avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Activitate LILIANA FLEANCU

Activitate LILIANA FLEANCU

Răspuns la discuția Infiintare firma - autorizatii
Examinare atestare PTS - Personal tehnic de specialitate
Model cerere ISCIR - Comunicat examinare-reexaminare PTS

RVT (Responsabil cu verificarea tehnică în utilizarea aparatelor de încălzit alimentate cu combustibil solid, lichid sau gazos, cazane de apă caldă cu putere P ≤ 400 kW şi cazane de abur de joasă presiune cu debit Q ≤ 0,6 t/h şi a arzătoarelor cu combustibili gazoşi şi lichizi)

FOLOSITI LINK-UL www.iscir.ro,

[ link extern ]
Răspuns la discuția Infiintare firma - autorizatii
in general nu va trebuie o anumita autorizatie pentru desfasurarea unei activitati comerciale obisnuite, dar daca doriti un anumit obiect de activitate, mai special, trebuie sa aveti si calitatea/calificarea necesara.
Sunt categorii de prestari de servicii, in anumite domenii de activitate unde trebuie autorizatie pe profil, functie de domeniu activitatii.
Răspuns la discuția Tata dat in judecata
plangere penala pentru violare domiciliu, lovire si alte violente, tulburarea linistii publice, ceruta si restrictie de a nu se apropia mai mult de 50 de metri de dvs. di de locuinta dvs. etc......
Răspuns la discuția Politia Romana , 2014
In ce ar consta raspunsul nostru?
Răspuns la discuția Bani castigati online
orice castig este considerat venit si ca atare ori datorati, ori se impoziteaza cu 16%.
Se calculeaza intai cuantumul daunelor, dupa care se aplica dobanda BNR, de la data producerii sau datorarii acestora (dar nu mai mult de 3 ani calculati din urma) si pana la data pronuntarii hotararii sau pana la plata efectiva.
trebuie sa asteptati redactarea hotararii, dar nu 2-3 luni, maxim 30 de zile. Din motive intemeiate puteti sa va adresati instantei, cu cerere, sa o redacteze intr-un termen cat mai scurt.
Răspuns la discuția Vacanta Judecatoreasca
cererea de consfintire se formuleaza doar in situatia in care toate partile ajung sa sa inteleaga, iar in urma intelegerii se redacteaza acordul de mediere(intelegerea scrisa). Acordul de mediere se cere a fi consfintit de catre instanta
Răspuns la discuția Vacanta Judecatoreasca
daca mergeti pe procedura medierii sa inteleg ca veti incheia un acord de mediere, atunci de ce mai formulati cerere in instanta, urmare careia aveti de asteptat si intampinarea. Formulati doar cerere de consfintire a acordului de mediere si veti primi cu siguranta termen mult mai scurt, in camera de consiliu, unde se va lua act de intelegerea facuta, fara intampinari si alte proceduri de regularizare a dosarului.
Taxa de timbru este doar 20 de lei pentru depunerea cererii de consfiintire si jumatate din valoarea taxei de timbru pe care ar trebui sa o platiti raportata la valoarea imobilului
Art. 54 din Legea nr. 77/2012 prevede că actele notariale care prezintă erori materiale sau omisiuni vădite pot fi îndreptate sau completate prin încheiere de către notarul public, la cerere sau din oficiu, cu acordul părţilor, dacă lucrările cuprind date care fac posibilă îndreptarea greşelilor sau completarea omisiunilor. Acordul părţilor se prezumă dacă, fiind legal citate, nu-şi manifestă opunerea. Despre îndreptarea sau completarea efectuată se face menţiune pe toate exemplarele actului.