avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Activitate blakkiss

Activitate blakkiss

am sunat la DGASPC si mi o spus sa merg la politie. oare intervine politia? acuma is sarbatorile de 1 decembrie. o sa merg dupa sa ma interesez la politie. multumesc frumos.
buna ziua. o problema... am divortat la notar, am un baiat de 13 ani, avem scris in actele de divort custodie comuna, platesc pensie alimentara. baiatul are domiciliul cu mama sa. puna acum 2 luni venea baiatul pe la mine la sfarsit de saptamana ca asa avem programul de vizita. de 2 luni jumate nu mai stiu nimic de copil, is blocat pe telefonu copilului. nu raspunde la telefon nici la mesaje. copilul cand a fost la mine mi a spus ca nu o sa l mai lase maica sa sa ma mai vada. ieri am sunat o pe mama sa si mi a spus ca copilul nu vrea sa mai vorbeasca cu mine si nici sa ma vada. pe urma ma sunat copilul si mi a spus ca nu vrea sa vorbeasca cu mine si nici sa ma vada. problema e ca avem un program de vizita stabilit la notar. copilul i santajat si pus de maica sa sa zica ca nu vrea sa mai aibe nici o legatura cu mine. pe tel copilului is blocat acuma. si maica sa nu raspunde la telefon. copilul are 13 ani ,stiu sigur ca i pus sa minta. am fost acum o saptamana in timpul programului de vizita, am sunat la interfon,sa mi vad copilul, nu mi a deschis nimeni, erau acasa ca i am auzit fiind deschis geamul. doamna vrea sa monteze copilul impotriva mea sa nu mai aibe legaturi cu mine. ce as putea face? unde sa apelez? inca o data am divortat la notar, am program de vizita, platesc pensie alimentara. multumesc frumos.
multumesc frumos
unde sa apelez cu cine sa vorbesc?
multumesc pt raspuns. o problema mare acuma... am fost azi la expert sa mi returneze dosarul pentru ca vreau sa mo duc la un avocat cu dosarul. expertul mi a dat dosarul, tot dosarul fiind numai copi. actele originale o zis ca nu le gaseste... 2 contracte de vanzare cumparare si un titlu de proprietate toate in original zice ca mi le ar fi dat ca el nu pastreaza originalele. minciuna!!! nu am martori cand i am dat actele. am numai dosarul cu copi dupa acte si respingerea de la primarie. am fost ieri la primarie si am vorbit cu functionarul care mi a respins dosarul deoarece mi am schimbat adresa si sa figurez la primarie la cadastru cu adresa noua. i am dat si copi dupa contractele care sunt la expert. si atentie functionarul m a intrebat daca am actele si in original. i am zis ca da ca actele in original sunt la expert. si acuma expertul neaga ca ar fi la el. din surse am aflat ca anumiti functionari din primarie ar avea teren in zona unde am si eu si nu le prea iasa masuratorile. ce sa fac? am numai dosarul in copi. unde sa apelez? nu mai am originalele terenului. m au lasat hoti fara ele. multumesc frumos
BODNARIU Daniel

Adresa: Bistriţa, str. Nicolae Titulescu, nr. 32
Telefon: 0263-236.021; 0745-802.575
E-mail: daniel_bodnariu@yahoo.com
Categoria: A
Seria autorizatiei: RO-B-F 1256


el e cadastrist autorizat pe bistrita. el mi a facut tot dosarul si primaria mi a respins dosarul de 2 ori. din cate am inteles nu le iasa celor de la primarie masuratorile pe tarlaua unde am eu parcela. asa mi a spus expertul cadastrist. o zis ca s ar putea sa aibe cineva de la primarie teren pe acolo si sa se fi intins mai mult decat trebuia. deci afaceri. datele in lucru la cf sunt oprite.


in 2004 am cumparat. o fost primaria in prima faza cu expert in 2015 am facut tot dosarul cadastral la ei, cu intabularea generala adica pe toata zona. la o parte din terenuri le au iesit cf, iar la o parte nu, findca firma care sa ocupat pentru primarie cu intabularea generala a dat faliment. sa astept sa iasa cf prin primarie cu intabularea gratuita am intrebat ar trebui sa astept vre o 5 ani. da vreau sa construiesc. multumesc.
am scris eu gresit. am contract de vanzare cumparare facut la notar si doar titlul de proprietate de la cine am cumparat. terenul nu era intabulat. acuma vreau sa intabul. am tocmit expert mi o facut toate demersurile si primaria imi refuza sa mi dea acceptul. dosarul cadastral mi lo respins de 2 ori acelas functionar.
nimeni nimic? nici o idee?
ce as putea face? multumesc frumos.