avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult ...

refuz intabulare teren. buna ziua am un teren cumparat mai demult cu contract de vanzare cumparere facut la notar. extrasul cf este pe vechiul proprietar. vreau sa il trec in cartea funciara pe mine sa intabul terenul. primul pas a fost la primarie. am platit un expert in acest sens care mi a intocmit tot dosarul. si primaria nu vrea sa mi dea acceptul pentru intabulare. mi a respins acelas functionar dosarul a 2 oara. in raspunsul dat de primarie cer sa se intocmeasca planul parcelar al tarlalei delimitat de limite naturale. expertul o facut planul cum o cerut primaria si mi o respins iar dosarul. am vorbit cu expertul si mi a dat de inteles ca ar fi cineva din primarie care ar avea teren acolo si nu prea incape domnul respectiv. acesta ar fi adevaratul motiv. eu am tot dosarul pentru intabulare in regula. multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: blakkiss , utilizator 17:28, 20 Noiembrie 2021
ce as putea face? multumesc frumos.
nimeni nimic? nici o idee?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
1. primaria tine registrul agricol, nu se ocupa de intabulari.
2. de ce nu ati schimbat proprietarul CF in momentul cumpararii? mai ales ca terenul era deja intabulat
ati vorbit cu un cadastrist autorizat? intabularile se fac la OCPI
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2021
adriandimitriu, utilizator
am scris eu gresit. am contract de vanzare cumparare facut la notar si doar titlul de proprietate de la cine am cumparat. terenul nu era intabulat. acuma vreau sa intabul. am tocmit expert mi o facut toate demersurile si primaria imi refuza sa mi dea acceptul. dosarul cadastral mi lo respins de 2 ori acelas functionar.
cand ati cumparat? acum vreti sa intabulati fie fiindca vindeti, fie construiti

Alte discuții în legătură

Primaria foloseste numele fostului proprietar la cadastre pe fonduri ue cosmin9 cosmin9 s-au primit fonduri europene pentru efectuare cadastru Arges. desi am rol de circa 20 de ani si suntem inregistrati in Registrul Agricol ( dovedind cu copii ... (vezi toată discuția)
2 intabulari pe aceasi parcela de teren este posibil? viliezwarez viliezwarez Buna ziua am si eu o problema cu un teren cumparat in 2002 cu act notarial de vanzare cumparare.Am toate actele titlu propietate in original contractul de ... (vezi toată discuția)
Intabulare imobil tudor.z tudor.z detin, din anul 1997, un imobil (teren+cladire), obtinut prin act vanzare-cumparare si inscris la vremea respectiva in cartea funciara, prin ... (vezi toată discuția)