avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 259 soluții astăzi
Forum Activitate Marcel56

Activitate Marcel56

Ce se poate intampla daca ai 3 pachete de tigari si nu le declari. Practic, te gaseste cu 20 de tigari in plus fata de cate ai voie cu scutire

Răspuns la discuția Programul Prima Casa
La asta ma gandea si eu. Oricum, nu am vazut pe nicaieri sa fie interzis. Multumesc mult.
Sotia mea a accesat programul Prima Casa inainte de casatorie (in urma cu un an jumate). Am vrea sa achitam imobilul actual (are sub 50 mp) si sa luam o locuinta mai mare tot prin programul Prima Casa. Este posibil?
Răspuns la discuția Taxe si impozite pt PFA
Eu sunt pensionat pe caz de boala (am facut infarct si am niste stenoze urate unde nu se pot pune stenturi) cu posibilitatea angajarii cu jumate de norma. Daca i-mi fac un PFA ce taxe mai platesc? Dar daca ma si angajez jumatatea de norma?
Societate este din mediu rural, are 2 angajati, vreau sa angajez circa 100 de oameni la munci agricole. Eu numai programul asta l-am gasit, mai sunt si altele?
Problema la programul asta e la implementarea lui pe site, practic la scriere, pentru ca sunt diferente intre ghid si site. Eu aici solicitam o mana de ajutor dar binenteles, daca sunt si alte finantari sunt interesat.





[ link extern ]
Răspuns la discuția Taxe si impozite pt PFA
Daca sunt si angajat part-time mai platesc ceva?


[ link extern ]
"BANI PENTRU COMPLETAREA ECHIPEI!
Întreprinderile pot primi sprijin financiar pentru angajarea de noi salariați. Noii angajați pot fi șomeri, inclusiv șomeri de lungă durată, membrii ai unei minorități etnice sau persoane cu dizabilități. Sprijinul financiar constă în acordarea a 50% din costurile salariale ale noilor angajați pentru o perioadă de maxim 24 de luni. În cazul angajării unor persoane cu dizabilități, întreprinderea poate primi sprijin financiar de până la 75% din costurile salariale."
"73 - Sprijin financiar pentru ocupare"
POS DRU 2007-2013

Mai sunteti sceptici?
Ma poate ajuta cineva la implementarea programulu "Bani pentru echipa" prin care se dau jumatare din costurile salariale. Am auzit ca este pentru lucratorii defavorizat.
[ link extern ] /