avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Programul Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Programul Prima Casa

Sotia mea a accesat programul Prima Casa inainte de casatorie (in urma cu un an jumate). Am vrea sa achitam imobilul actual (are sub 50 mp) si sa luam o locuinta mai mare tot prin programul Prima Casa. Este posibil?
Cel mai recent răspuns: Marcel56 , utilizator 22:33, 20 August 2011
Poate daca il accesati dvs si sotia sa fie codebitor si numai daca achitati actualul credit cu fonduri propriii, altfel nu vad cum
La asta ma gandea si eu. Oricum, nu am vazut pe nicaieri sa fie interzis. Multumesc mult.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 August 2011
Marcel56, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit ... Mihai Luca Mihai Luca Bună ziua, În anul 2017 am achiziționat un apartament cu credit prima casa împreună cu soția. Anul acesta am divorțat, eu vreau sa rămân eu cu ... (vezi toată discuția)
Casa dobandita inainte de casatorie prin prima casa!? maxia maxia In cazul in care prietenul meu (viitorul meu sot) si-a cumparat o locuinta cu programul Prima Casa, cu cateva luni inainte de casatorie.....cum se considera ... (vezi toată discuția)
Prima casa avand un ap. de 51 mp? ContSters341336 ContSters341336 Buna ziua, eu detin un apartament dat de mama mea prin vanzare-cumparare acum eu si prietenul meu vrem sa ne luam o casa prin programul prima casa. Am fost la ... (vezi toată discuția)