Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

faliment

societatea la care lucram a demarat procedura insolventei in ianuarie.
in luna feb se incaseaza in banca acei bani de la casa de sanatate in urma concediilor medicale.
intrebarea este: acei bani tb sa ii ia numai cei aflati in medical?
pt ca daca e asa ei vor ajunge cu drepturile salariale la zi, iar restul salariatilor cand se vor incasa bani si vor m vedea si ei ceva bani....
Cel mai recent răspuns: katy6859 , utilizator 10:50, 27 Aprilie 2010
In Legea 85/2006 privind insolventa gasiti raspunsul de care aveti nevoie. Oricum drepturile salariale primeaza la plata in cadrul insolventei. Luati legatura cu lichidatorlui- practicianul in insolventa numit de Tribunalul comercial ca sa va rezolvati problema. Daca nu reusiti cautati un Jurist (avocat sau consilier juridic).
mult succes
am citit aceasta lege.ma interesa de ce salariatul care se afla in medical si primeste societatea banii de la casa de sanatate in cont are prioritate la incasarea banilor de la lichidator, iar restul de salariati nu primesc nici un leu!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fost angajat la o firma in insolventa VoineaM VoineaM Buna ziua, Am si eu o situatie neplacuta cu fostul angajator. In momentul in care ne-am dat demisia (eu si colegele mele) angajatorul era dator la noi cu ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale neachitate de catre societatea aflata in insolventa? nicusorilinca nicusorilinca Buna seara, Cum credeti ca ar fi mai bine de procedat pentru recuperarea unor drepturi salariale restante de aproape 7 luni, de la o societate aflata in ... (vezi toată discuția)
Salariu firma insolventa ghiuvy2005 ghiuvy2005 am de luat salariile pe mai multe luni de o firma care m-a dat afara cand a intrat in insolventa.la viitorul termen din 2011 tb sa prezinte raportul de ... (vezi toată discuția)