avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1870 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori certificat de proprietate
Discuție deschisă în Bursa de valori

certificat de proprietate

Sunt detinatoarea unui cupon nominativ de privatizare cu valoare nominala de ... lei si a 5 certificate de proprietate. Cum as putea sa stiu daca au vreo valoare, daca sunt "actionar" la vreo societate, etc.... Sincer, nu imi amintesc daca le-am depus, dar cautand ceva printre acte, am dat peste ele...dupa atata timp si nu stiu unde m-as putea interesa de ele.
Cel mai recent răspuns: cic_2010 , utilizator 15:20, 16 Aprilie 2010
Buna ziua ! Interesati-va la o societate de brokeraj care se ocupa cu asa ceva , sunt cei mai in masura sa va consilieze .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiunii fondul proprietatii private Andreeas07 Andreeas07 LA MULTI ANI ... va salut, cu respect...am intrat in posesia a 2 actiunii: 2 certificate de proprietate ale fondului proprietatii private( V\\5000 unitati de ... (vezi toată discuția)
In legatura cu despagubirea proprietatii - actiuni Tudor Popazu Tudor Popazu in conditiile in care doresc instrainareaactiunilor sau depunerea acestora catre o companie care imi poate da un numerar avantajos ,se poate unde trebuie sa ma ... (vezi toată discuția)
Cum se vinde o actiune de la o societate pe actiuni? glo glo O mama are o actiune la o soc comerciala pe actiuni. Vrea sa o vanda fiicei. unde trebuie sa mearga sau cum se procedeaza? se poate prin inscris sub ... (vezi toată discuția)