avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorie societate telefonie mobila
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorie societate telefonie mobila

Sotul meu a decedat in 19.12.2009,se pare ca ar fi avut o datorie la o societate de telefonie mobila,eu sunt sunata de aceasta societate pt recuperarea sumei,cum sa procedez? Mentionez ca am ramas cu un copil minor in intretinere si nu am posibilitatea achitarii ipoteticei datorii ! Multumesc pentru sfaturi!
Ultima modificare: Marți, 20 Aprilie 2010
elyt2004, utilizator
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 12:24, 19 Aprilie 2010
in primul rand, luna 12 a anului 2010 inca nu a trecut.. mai sunt inca 8 luni pana atunci.. sa inteleg ca e vbd e luna 12 a anului 2009? eu zic, sa faceti un efort si sa achitati datoria sotului mai ales daca aveti bunuri comune.. cat poate sa fie? nu cred ca e asa mare
va trebui platita aceasta datorie, daca au ramas si ceva bunuri de pe urma dansului.
cu cat platiti mai repede cu atat mai bine, pt ca datoria se mareste considerabil in timp
Buna ziua user elyt2004,

interventie moderator

Va rog sa va editati mesajul, in sensul stergerii denumirii sociatatii implicate in discutie.In Forum se discuta ideea si nu persoana fizica/juridica.

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont bancar Vasile Dinca Vasile Dinca Buna ziua!Ma numesc Vasile Dinca si detin un cont curent la o banca la Braila,deschis in luna martie 2008.In acest cont mi se vireaza pensia mea de limita de ... (vezi toată discuția)
Datorie societate produse cosmetice preluata de societate recuperari creante gabriela28 gabriela28 buna ziua,am si eu o datorie la avon si de 5 mil si acum am inceput sa primesc somatii de la credit express,le\'am spus ca nu dispun de banii necesari pt a ... (vezi toată discuția)
Ma deranjeaza recuperatorii petru13 petru13 Acu\' doi ani am reziliat un contract TV cablu cu UPC, deoarece din senin au schimbat grila de programe prin scoaterea mai multor canale preferate - trecand ... (vezi toată discuția)