avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie societate produse cosmetice preluata de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie societate produse cosmetice preluata de societate recuperari creante

buna ziua,am si eu o datorie la avon si de 5 mil si acum am inceput sa primesc somatii de la credit express,le'am spus ca nu dispun de banii necesari pt a platii factura dar mi-au trimis o ultima somatie in care spun ca voi fi data in judecata :( .Ce se poate intampla?Este adevarat ca pot ajunge in tribunal si trebuie sa platesc mult mai mult?
Va multumesc,Gabriela
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 10:47, 1 Februarie 2010
nu stiu cum ati ajuns in situatia aceasta, insa este adevarat. Va platiti datoria de bunavoie (chiar si esalonat) sau urmeaza procedura somatiei de plata si executarea silita :((
:offtopic:
Buna dimineata user gabriela28
Va rog frumos sa va editati mesajul, in sensul stergerii denumiriilor persoanelor juridice despre care faceti vorbire deoarece in acest forum se discuta ideea si nu persoana juridica/fizica.
Regulamentul de postare prevede pentru nerespectarea acestei cerinte, sanctiuni: initial avertismentul apoi banarea userului in cauza pe o perioada determinata/nedeterminata.
Va invit sa cititi:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Va multumesc pentru intelegere si colaborare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit imobiliar alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, am nevoie de un avocat care sa ma ajute intr-o problema cu [i]o banca[/i] , in privinta unui credit imobiliar. Sunt la zi cu toate ratele, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie disperata de ajutor ivandoina ivandoina Acum 2 ani si jumatate am luat 2 credite de la BCR (un pe nevoi personale si unul ipotecar),aum 6 luni nu am mai reusit sa tin pasul cu ratele ,am pltit dar nu ... (vezi toată discuția)