Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Part time

Daca ma angajez part-time (2 ore) beneficiez de acelasi drepturi ca un angajat full-time? Adica asigurare medicala, pensie, etc? Stiu ca pentru a beneficia de acei bani ( 8 milioane parca) dupa nastere trebuie sa fi contribuit la CAS minim 12 luni. Se aplica si la angajatii part-time?
Cel mai recent răspuns: tana , utilizator 22:23, 3 Martie 2007
Daca te intereseaza pentru concediu ce crestere copil (cu cele 8 milioane) ... cel mai sigur e sa te interesezi la directia muncii din orasul(judetul) tau. Ei se ocupa acum de acordarea acestei sume si nu CAS-ul.
trebuie sa realizezi venituri supuse impozitarii 12 luni. Daca inchei contract de munca part-time e ok.....dar ar fi bine sa cotizezi pe min/economie ;)
nu apare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare jumatate de norma iustina8900 iustina8900 am o nedumerire si nu stiu cum se procedeaza avantaje dezavantaje doresc sa angajez pe cineva cu jumatate de norma ce dezavantaje are de exemplu daca ... (vezi toată discuția)
Contract determinat 6 ore pe zi ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua, am si eu o nelamurire ,daca m-am angajat la 6 ore am aceleasi drepturi ca cel angajat cu 8 ore sau se considera munca part-time la 6 ore? 4 ore ... (vezi toată discuția)
Munca part-time ContSters362639 ContSters362639 daca sunt angajat part-time,beneficiez de C.A.S. -asigurari sanatate,somaj,prenatal.....la fel ca full time? (vezi toată discuția)