Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CARNET DE MUNCA ?!?

Salut.
Am o societate infiintata recent (4 zile).Suntem 2 asociati si amandoi avem functia de administrator in actul constitutiv.Cel de-al doilea asociat detine carnet de munca la alta societate iar eu nu am avut niciodata carnet de munca.Este adevarat ca nu pot sa-mi fac carte de munca la societatea noua cu functia ADMINISTRATOR? Dar cu ce functie pot? Am auzit ca pot sa fiu angajat de ce-l de-al doilea asociat in firma dar mi se pare ilogic ca un administrator sa angajeze un alt administrator.Care este salariul minim pe care pot sa-l scriu pe cartea de munca ptr functia de administrator?
MUltumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:26, 6 Martie 2007
290 lei:D

Salut.
Am o societate infiintata recent (4 zile).Suntem 2 asociati si amandoi avem functia de administrator in actul constitutiv.Cel de-al doilea asociat detine carnet de munca la alta societate iar eu nu am avut niciodata carnet de munca.Este adevarat ca nu pot sa-mi fac carte de munca la societatea noua cu functia ADMINISTRATOR? Dar cu ce functie pot? Am auzit ca pot sa fiu angajat de ce-l de-al doilea asociat in firma dar mi se pare ilogic ca un administrator sa angajeze un alt administrator.Care este salariul minim pe care pot sa-l scriu pe cartea de munca ptr functia de administrator?
MUltumesc.

ba da, poti sa-ti faci carte de munca in conditiile in care societatea are 2 asociati. Legea interzice numai in cazul societatilor cu asociat unic care este si administrator unic sau membru in consiliul de administratie posibilitatea de a incheia c.i.m.
Pentru salariu vezi art.40 din CCMN pe anii 2007/2010.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnet de munca ?!? Asunay Asunay Salut. Am o societate infiintata recent (4 zile).Suntem 2 asociati si amandoi avem functia de administrator in actul constitutiv.Cel de-al doilea asociat ... (vezi toată discuția)
Tipul de contract incheiat de catre administratorul unui srl Bill Bill Salut! Intrebare: Va rog sa ma lamuriti daca administratorul unei societati comerciale cu raspundere limitata mai poate ramane angajat al acesteia cu contract ... (vezi toată discuția)
Carte munca administrator? anthonia anthonia pana nu demult se spunea ca un srl cu doi asociati,doar unul poate fi angajat cu carte de munca,mai nou se vehiculeaza ca pot fi amandoi angajati ... (vezi toată discuția)