avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Fisc
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Fisc

Stie careva care este suma maxima depusa in banca fara ca fiscul sa intervina?Care este suma maxima de bani depusa la care banca anunta fiscul?
Cel mai recent răspuns: Ana Muntianu , Consultant fiscal 15:23, 28 Aprilie 2010
Banca nu anunta fiscul. Banca anunta Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor pentru tranzactii care depasesc suma de 15.000 euro (Legea 656/2002 art. 3 alin. 6 si alin. 7 si art. 8).

In relatia cu fiscul, bancile au obligatia de a comunica bilunar organelor fiscale lista cu persoanele juridice si cu persoanele fizice, care inchid sau deschid conturi (Codul de Procedura Fiscala art. 54).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma cu care poate fi creditata o firma mikitud mikitud buna ziua exista o limita pana la care poate fi creditata o societate de catre unul din asociati fara ca suma de bani sa fie virata in banca? creditarea se ... (vezi toată discuția)
Adresa oficiul pentru spalarea banilor laura-tamara laura-tamara Buna Ziua, In cazul unor asociatii care nu au activitate economica(nu sunt platitoare de tva,nu platesc impozit pe profit),trebuie trimisa adresa la Oficiul ... (vezi toată discuția)
Raportari oficiul de spalare a banilor angelica31 angelica31 O societate comerciala achizitioneaza in baza unui contract de vanzare cumparare un utilaj de la o persoana fizica . Valoarea acestuia este de 90.000 lei . ... (vezi toată discuția)