avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita credit nevoi personale
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita credit nevoi personale

In ce consta executarea silita a unui credit de nevoi personale?
Cel mai recent răspuns: ContSters79003 , utilizator 12:24, 29 Aprilie 2010
executarea silita vizeaza datoria scadenta in sine, iar obiectul material al executarii silite il poate constitui orice bun din patrimoniul dvs si care ar putea duce la indestularea creditorului
In conditiile in care am apartamentul ipotecat la alta banca , ce ar mai putea lua?
Nu are a face ca-l aveti ipotecat la alta banca, vor executa acel imobil, iar suma provenita din executare va fi distrubuita astfel:
1. cheltuielile cu executarea
2. banca ce a instituit ipoteca se va indestula dupa executor
3. si ce ramane revine bancii care a pornit executarea silita
si atunci care este solutia?sa ramanem pe drumuri?
solutia e sa platiti creditul. in caz de executare silita, daca suma nu e mare, poate pun poprire pe salariu (,daca aveti) si nu va executa casa, oricum aceasta casa nu acopera poate nici ipoteca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face executarea silita a unui apartament deja ipotecat de alta banca? TANASE SIMONA TANASE SIMONA Am luat acum cativa ani niste credite la anumite banci.unul dintre ele este ipotecar si sunt cu plata la zi .la celelalte sunt cu cateva luni ... (vezi toată discuția)
Ma pot executa silit pe o casa ipotecata deja? melania_30 melania_30 Buna seara, debitul meu restant pentru un credit de nevoi personale negarantat este acum de la 35000ron la 65000rom.Firma de recuperari creante mi-a trimis o ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar-imposibilitate plata florinrr florinrr buna ziua,doresc sa aflu ce consecințe o sa am ,dacă nu pot plăti toată rata( având un credit ipotecar).Sunt bugetar și soția nu ... (vezi toată discuția)