Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cineva imi foloseste identitatea CI+Permis conducere

In 2005 mi-au fost furate permisul de conducere si CI. Anul trecut mi-a venit sectoristul la usa si mi-a spus ca am un dosar penal deschis la Iasi pentru ca am condus in timp ce aveam permisul suspendat. A doua zi am fost acolo si cineva a fost oprit in trafic si a prezentat permisul si CI care mi-au fost furate. Dupa 2 luni s-a demonstrat ca nu am condus eu si am primit neincepere urmarii penale. In fine astazi m-am dus sa platesc impozitul si spre uimirea mea doamna de la ghiseu imi spune k am 2 amenzi neplatite pe numele meu. Ce pot sa fac sa scap de aceasta problema?
Cel mai recent răspuns: mariuswoh , utilizator 14:58, 30 Aprilie 2010
Mergeti la sectia financiara cu copie de pe plangerea penala sau cu o adresa de la politiei ,in sensul ca se efectueaza cercetari pentru gasirea autorului faptelor.
Insotiti adresa de o cerere scrisa in care mentionati cele inatmpate si ca nu sunteti autoarea unor astfel de"fapte"
si ce pot sa fac eu sa nu trebuiasca sa ma duc prin toata tara la toate sectiile de politie. anul trecut am fos la iasi, maine ma duc in cluj acolo sunt ultimele amenzi iar eu sunt din craiova. ce pot sa fac sa se verifice inainte sa se bage amenzile in calculator daca persoana respectiva a fost sau nu la volan?
Ati intreprins formele legale pentru a da actele respective pierdute la momentul oportun ?
Daca aveti aceste dovezi trebuiesc trimise sau inamante copii tuturor organelor care va citeaza si mai trebuieste sa va constituiti parte civila cu contravaloarea tuturor daunelor care v-au fost aduse prin activitatea infractionala..
Puteti solicita despagubiri civile si daune morale,iar aceste cheltuieli,trebuiesc dovedite,in principal cu acte.
Ultima modificare: Vineri, 30 Aprilie 2010
Radu Gabrian, Mediator
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face cerere de urgentare . kevin80 kevin80 Buna seara. Am avut permisul luat pt prima data in Arges pt.viteza 102.km in localitate,cu 90 zile suspendare, amenda si puncte. Am stat pe bara circa 40 zile, ... (vezi toată discuția)
Condus fara permis si fara a incepe scoala de soferi Loquz Loquz Buna ziua! Am 18 ani si 6 luni si acum 10 zile am comis o fapta penala prevazuta in codul rutier. Acum 10 zile am fost cu fratele meu cu masina sa il ducem pe ... (vezi toată discuția)
Dosar pentru conducerea unui autoturism neinmatriculat lucianicoleta lucianicoleta In data de 10 iunie 2012 chiar in ziua alegerilor locale eram la volanul unui autoturism BMV cu numere de Austria si mergeam la o sectie de vot deoarece eram ... (vezi toată discuția)