Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

Loquz 
	    	Utilizator

Loquz 
	    	Utilizator	    

Buna ziua, fapta dvs. de a conduce fara permis de conducere constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 la 5 ani. In situatia in care recunoasteti, limitele de pedeapsa de reduc cu 1/3. De regula se poate obtine suspendarea pedepsei. SI cel care v-a incredintat masina este pasibil de aplicarea unei pedepse penale. Faptul ca v-ati lasat convins de altcineva sa conduceti fara permis, nu va exonereaza de raspunderea penala. Cel mai bine ar fi sa discutati cu un avocat care sa va si reprezinte in dosar de la inceput pentru a putea obtine o solutie favorabila dvs. in functie de circumstantele concrete.
 Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 123tania123	                   

Buna ziua  ... am o intrebare in seara de duminica  ma oprit politia pe drum satesc si ma intrebat daca am permis am recunoscut ca nu ..prietenul meu era in ... (vezi toată discuția)
	                    123tania123	                   

Buna ziua  ... am o intrebare in seara de duminica  ma oprit politia pe drum satesc si ma intrebat daca am permis am recunoscut ca nu ..prietenul meu era in ... (vezi toată discuția)

Flavius122	                   

Duminica dimineata,venind de la club impreuna cu soferul meu si un minor pe care il luasem la ocazie,am oprit la sofer acasa,care mai apoi ne-a lasat pe noi sa ... (vezi toată discuția)
	                    Flavius122	                   

Duminica dimineata,venind de la club impreuna cu soferul meu si un minor pe care il luasem la ocazie,am oprit la sofer acasa,care mai apoi ne-a lasat pe noi sa ... (vezi toată discuția)

konstantin222	                   

un politist de la comuna a venit la masina mea si mi-a cerut documentele ....masina se afla stationata iar soferul care am angajat sa conduca era plecat in ... (vezi toată discuția)
	                    konstantin222	                   

un politist de la comuna a venit la masina mea si mi-a cerut documentele ....masina se afla stationata iar soferul care am angajat sa conduca era plecat in ... (vezi toată discuția)