avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu muncitor necalificat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu muncitor necalificat

Va rog sa-mi spuneti daca pot,in mediul privat,sa ofer ce salariu vreau eu unui muncitor necalificat? Adevarul e ca presteaza o munca calificata,dar pe care a "furat-o" de la altii si nu are act de calificare! Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters109653 , utilizator 12:25, 3 Mai 2010
Puteti oferi ce salariu doriti dvs, cu conditia sa nu fie mai mic de 600 lei brut.
~ Conținut șters la cerere ~
Daca e vorba de constructii, minim / ramura este 650 ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar minim pe economie oana aniela oana aniela Va rog sa mi spuneti daca s a modificat salariul minim pe economie, Multumesc (vezi toată discuția)
Salariu Vioreld Vioreld salutare. firma la care muncesc are un compartiment de constructii si amenajari, dar nu aceasta este activitatea principala (codul caen este altul, nu unul ... (vezi toată discuția)
Salariu minim brut irina_iris_19 irina_iris_19 care este salariu minim brut pentru un muncitor necalificat in constructii?dar pentru unul calificat?va rog daca puteti sa-mi spuneti si unde gasesc informatia ... (vezi toată discuția)