avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrare punct de lucru ambulant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrare punct de lucru ambulant

buna ziua,
doresc sa deschid un punct de ambulant in alt oras...ce acte trebuie sa duc la registrul comertului?
Cel mai recent răspuns: iclaudia19 , utilizator 18:20, 7 Mai 2010
Contract de inchiriere sau comodat. Dar, daca este ambulant nu aveti asa ceva. Reveniti cu explicatii.
activitatea principala este 5629 "Alte servicii de alimentatie" insa vreau sa deschid un stand ambulant la Constanta cu codul caen 4799 "Comert cu amanuntul in afara magazinelor,standurilor,chioscurilor si pietelor" , cod caen pe care il am in actul constitutiv.
La ORC veti completa si Declaratia model III -rubrica Activitati desfasurate in afara sediului social/profesional si a sediilor secundare (punctelor de lucru).
Cu certificatul constattor eliberat, va prezentati la Primaria localitatii in raza careia veti desfasura activitatea in vederea obtinerii Autorizatiei de functionare si a Fisei de valabilitate.
in afara acestei declaratii ce alte acte imi trebuie? decizia asociatului? si cererea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen livrare pizza/mancare la domiciliu Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Trebuie sa infiintez o societate comerciala care va desfasura activitatea de restaurant - pizzerie. Am autorizat in locatia respectiva codurile ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru intreprindere individuala claudiaaydogan claudiaaydogan Buna ziua! Am o Intreprindere Individuala cu codul CAEN 4799 (Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor , chioscurilor si pietelor). As ... (vezi toată discuția)